Какво е рак и защо се появява

РАК – що за животно е това?

Когато нещо стане прекалено разпространено му избираме ден и започваме да го честваме. Понякога повода е хубав : Свети Валентин, Деня на майката, Деня на бащата, Деня на приятелите. Но понякога повода е лош, както е избран и днешния ден. На 4 февруари отбелязваме Световния ден за борба рака.

През 2009г. само в България хората страдали от онкологично заболяване са 262 хиляди. През 2018г. тази бройка се покачва на 350 000. Като това са данни на Националния център по обществено здраве и анализи, а колко още боледуват и не са го разбрали е друг въпрос.

Над 30 000 са новооткритите случаи годишно. Като най-често става въпрос за рак на белия дроб, гърдата, простатата и дебелото черво.

За мое голямо съжаление и двете ми обични баби, които ме отгледаха си отидоха от рак. Единия ми дядо също. А преди 5 години си в съзнанието ми беше, че всеки втори си отива от това, поради случаите около мен – близки на мои приятели, роднини, познати… на година си отиваха токова много хора от рак, че започван да търся какво е това и защо се случва.

По статистики, а не мои впечетления, едва 10 % от хората разбират, че са болни в периода, в който е възможно лечение.

2018 г, има регистрирани 4 000 нови случая само на рака на гърдата. Същата е и тенденцията при хората с онкологично заболяване на белите дробове, дебелото черво и панкреаса.

И тъй като не обичам да пиша тъжни статии, нито ги чета, спирам с примерите до тук! Мисля, че разбра какво е статистиката и какво се случва. А сега ще ти кажа как да я избегнеш.

Какво е рака?

Рака е мутация на нашите клетки, с цел приспособяване към начина НИ на живот. Реално ние сами си го причиняваме. За това съм говорила много пъти, защото ми е болна тема. НО днес реших да обобщя различните гледни точки в една.

Ние сме същества, които живеят в алкална кислородна среда. Мъртвата храна (месо, готвено, млечни продукти, захар, брашна,  кафе, енергийни напитки и всичко преминало термична обработка)  ни прави киселинни. Кисела среда = среда без кислород. Кривата стойка по време на работа, учене, пътуване, седене, стоене ни пречи да храним клетките с това, което сме изяли. Те виждат, че има храна в хладилника ( стомаха и червата), но не могат да я получат. Плиткото дишане и липсата на кислород допълнително развалят картинката. И дори да сме прави, от това, че не дишаме то нямаме стойност в кръвта си.

Клетките нямайки кислород мутират. Само така могат да оцелеят. И това не случва днес. Ние мутираме от както съществуваме.

Рака не е нищо друго, освен приспособяване на организма ни към начина ни на живот.

За да премахнем спазмите и да се преборим с рака на гърдата е нужно да си правим веднъж в годината масаж на гърдите. САМИ! А не да ни ги мачка половинката. И в следващите две видеа, обяснявам как:

И поясненията, след Вашите въпроси:

Не случайно правим веднъж месечно самомосажи по 3 часа на цялото тяло. Така се и появи Освободи съзнанието си. ОСъзнах, че не съм редовна ако го правя сама и започнах да го правя в групи. Така имам нямам време, ще го направя.

https://semma.virtualni.com/produkt/%d0%be%d1%81%d0%b2%d0%be%d0%b1%d0%be%d0%b4%d0%b8-%d1%81%d0%b5-%d0%be%d1%82-%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%81%d0%b0/

После така се появи и онлайн пакета, който позволя и на хора, които не са от Бургас да го правят.

https://semma.virtualni.com/produkt/%d0%be%d1%81%d0%b2%d0%be%d0%b4%d0%b8-%d1%81%d0%b5-%d0%be%d1%82-%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%81%d0%b0/

И това не е всичко. За да ти стане по-ясно ще ти споделя и няколкото статии, които преди бях написала по въпроса. И съм 100% сигурна, че ще ме разбереш още по-добре. А също така и ще разбереш, как хората, които обичаш да са здрави и никога да не разберат какво е да боледуваш от рак.

Не случайно има статии как “НЯКОЙ” с “ЧУДО” се е избавил от рака. Отишъл е в някоя планина, ял е чиста храна и чудото се е случило.

Не е чудо, а е адаптация.

Първото важно нещо е в каква среда живеят клетките ни:

АЛКАЛНОСТ VS КИСЕЛИННОСТ

Следва влиянието на кислорода:

КИСЛОРОД

И за финал:

Как да се предпазим от рак

Като знам, че след като ги прочетеш и ще бъдеш в паника от къде да започнеш.

  1. Яж повече сурова храна, от колкото готвена.
  2. Научи се да дишаш
  3. Стой изправена
  4. Масажирай сама и не задържай напрежение в мускулите

Тук можеш да изтеглиш книжката за дванайсете вредни навика и как да ги превърнеш в полезни. Приложи тези свързани с тялото ти: БЕЗПЛАТНА КНИЖКА

А тук можеш да изправиш гърба си. Това е БЕАПЛАТНАТА ни кампания, която направихме 2017г. и, в която участваха над 8 000 души. Изправи се сам за 6 седмици. 

В едно от първите си видеа бях питала защо, правим кампании как да се лекуваме, когато можем да направим кампания как да се предпазим?

Прекрасен ден Вълшебнице! И не забравяй, че всичко е в твоите ръце!

Подобни статии