Разпродажба!

Събуди се! – Пълна промяна на физика, психика и емоции за 28 дни! ЗАПИС НА СЪБИТИЕТО от 12.05.2024г.

Original price was: 249.00лв..Current price is: 149.00лв..

Официален запис на събитието от 12.05.2024г. /неделя/ от 10:00ч. до 18:00ч.

хотел Маринела, гр. София

Достъп до записа: 3 месеца

Описание

Подарък от сърце:

 

Погледни картината и си задай въпроса:

 

– От 0 до 100 за всеки сектор колко усещаш, че е развит при теб.

 

/Напиши първото число, което чуеш в главата си./

 

Отговор:

 

Често бъркаме като се фокусираме в един сектор, а причината за неуспехите е скрит в друг. Например даваме всичко от себе си в работа, но парите така и не идват, а ние изнемогваме. Но истината е, че ако се фокусираме например в сектор здраве или семейство, финансите ще дойдат в живота ни с лекота. Сферите от живота ни са като скачени съдове и секторът, в който сме с най-нисък коефициент е причината за спада и на другите. 

 

На това събитие ще преминем през всеки един сектор и ще открием какво те спира да бъдеш на 100% в него. И най-хубавото:

 

Как за 28 дни да направим пълна промяна в сферата, която желаем.

До срещата ни остават:
:
:
:
РАЗБЕРИ ЗАЩО И КАК

Някои хора умират на 30, но ги погребват на 65. Познато ти е нали?  

 

Искаш промяна, но не знаеш от къде да започнеш?

 

За кой е това събитие – ЗА ВСИЧКИ!

 

За кой не е това събитие – за тези, които имат всичко, което желаят и живеят живота на мечтите си в хармония и баланс, в тяло, за което всички мечтаят. 

 

Наднормени килограми, целулит, ниска енергия, слабо либидо, бръчки, нервност – физическото ти тяло се опитва да ти каже, че е време за промяна от много дълго време. 

 

Провиснал лицев контур – душата ти показва, че си загубил/а пътя си, че живееш в очакванията на другите и социума. А кога ще живееш за теб?

 

Търсиш баланса между семейството, работата, мечтите и себе си? Баланса между света на материалното и света на душата? Жонглираш между желания партньор,  успешната кариера и грижовния родител?  

Пълна промяна за 28 дни в лесни стъпки

За 4 часа ще преминем през всички фактори, които ни състаряват на клетъчни ниво. Ще ти дам структурирано всичко нужно стъпка по стъпка в прости и лесни рутини, с които да регенерираш тялото си.

 

  • Ще се научиш как да регенерираш тъканите и ограните си
  • Как да се подмладиш отвътре навън, да забравиш за бръчките, за наднормените килограми и физическите неразположения
  •  Как да възвърнеш младежкия си блясък и енергичност

(Техниките помагат при всички видове заболявания, невъзможност за забременяване и др. И все пак не чакай ножът да опре до кокала, за да ги научиш и предадеш на децата си!)

 

За останалите 3 часа ще сътворим чудеса в живота ти и ще ти покажа как да летиш:

 

  • Ще си поговорим с душата и аспектите в себе си, ще разберем защо сме тук и какво сме дошли да правим, кой е пътят на душата ти
  • Как да имаме отношенията и връзката, за която мечтаем. И защо колкото и да се стараем има хора, които сриват щастието ни
  • Женска енергия – как да я засилим и от къде идва тя
  • Борбата между мъжа и жената за надмощие във връзката – защо и как да сме в баланс
  • Емоциите и липсата на доверие, как да ги върнем

За да видиш промяната в себе си е нужно действие, а не “аз знам”. 

Какво казват медиите за мен ?

Емилия Белчева: единствената българка патентовала собственa спортна методика „SEMMA“. Методика за концентрацията, продуктивността, здравето, радостта ни, прави кожата еластична и гладка, акнето и бръчките намаляват, повишава имунитета, спира паник атаките, депресията и чувството на вина, корекция на гръбначни изкривявания, заздравяваща сърцето и артериите, повишаваща енергията, а килограмите намаляват неусетно.

 

През годините тренира над 20 вида спорт. Продължава с различни обучения за лифтинг процедури на лице и тяло, изготвяне на хранителни режими по няколко методики. Посещават я основно хора от руския елит от Москва и Санкт Петербург, които идват в България заради нейните терапии. За нея работят различни терапевти и шамани от цял свят. Води семинари в Лондон и о.Бали.

 

Първият преподавател по Фейсбилдинг за България, прокарала лицевата гимнастика в странатa и поканена да стане част от Академия „Красоты Юлия Сайфуллина“ – Москва, чиято покана тя отказва. Става преподавател козметик на 21 години, а днес съчетава методики от китайската медицина, с влиянието на вода, храна, светлина, лицева и черепна остеопатия, състоянието на вътрешните органи, ревитоника, Гуа Ша масажи и още 7 вида методики, за да помага на хората в България да спрат времето, да засилят своята индивидуалност и да се радват на красивите си лица, чрез натурални методи.

 

През 2023г. получава награда за „Лидер на промяната“, като това доказва любовта на доволните клиенти, променили живота си, благодарение на нейните практики и работа с тях. Почетен представител и желан гост на женски събития за жени предприемачи. През 2023г. получава покана за говорител на най-уважаваната медия за бизнес – „FORBES“, като успява да вдигне на крака всички присъстващи.

Наричат я "жената-чудо" !

Над 100 участия в различни български телевизионни предавания, радиа, вестници и списания. Била на корицата на най-уважаваните женски списания – „Жената днес“, „Журнал за жената“ и „Grazia“.

 

Емилия Белчева е единствената популярна личност, стартирала от лайф видеа в социалните мрежи до собствена телевизионна рубрика по Българска национална телевизия. Всяка година е водещ лектор в здравни форуми и семинари за бременни.

Майка на две деца и бизнес дама с над 1 000 000 продажби само за последната година. През нейните курсове до 2023г. преминават над 80 000 души от цял свят.

 

През 2023г. получава покана от английско издателство за издаване на книгите й в САЩ изцяло преведени на английски език.

 

Помогнала на много семейства с репродуктивни проблеми да гушкат дълго мечтаните си бебета. Лектор, ментор, треньор, учител, блогър, който обича страната си и многократно отказва покани за работа в чужбина. Вярва, че България е нейната родина и иска да удължи живота на хората тук и да подобри гените за идните поколения.

Това ще е събитие, на което не просто се присъства, то се изживява.

 

Информацията, която ни залива отвсякъде е силно филтрирана и има много неща, за които не се говори. Безкрайни възможности свързани със здравето, красотата, психиката, емоциите, отношенията, живота и бъдещето ни, които остават в тайна.

 

Това са техники, за които малцина знаят и това ги прави лидери, успешни мъже и жени, живеещи живота на мечтите си.

 

Нека те попитам:

 

Имаш ли куража да живееш живота, за който мечтаеш?

Допълнителна информация

Варианти

Билет за двама, Единичен билет за събитието

Абониране
Известявай ме за
guest
Inline Feedbacks
View all comments