Лекция “Пари и изобилие”

99.00лв.

Разбери как лесно да привличаш парите и изобилието в живота си и с лекота да манифестираш и сбъдваш материалните си желания.

Категория:

Описание

Парите са инструмент на съзнанието. В тази лекция ще се научиш как да промениш отношението си към тях така, че да ги привличаш с лекота. Ще разбереш с какво отблъскваш материалните блага от живота си и как лесно да промениш това. Ще можеш чрез съзнанието си и манифестацията да постигнеш изобилието, към което се стремиш. 

 

Лесни практики и насоки за това как да насочиш съзнанието си към това, за което копнееш и как да го превърнеш в богатство. Няма нищо по-естествено от изобилието и ако то не присъства в живота ти е нужно да разбереш къде го саботираш. Да разбереш какви грешни и стари вярвания имаш и да ги промениш. Ще се впуснем в дебрите на подсъзнанието и ще осъзнаеш, че положението, в което се намираш в момента е дело на ума ти.

Аз самата печелех много добри пари от 21 годишна, но с цената нас много труд – работа от 7 до 22ч.. А след това винаги се случваше нещо, след което ги губех (паднало дърво върху колата болест, ремонт, накателно за нещо супер нелепо, което дори не е било така…) докато не осъзнах от къде идва целият този кръговрат и не изкорених нещата, които отблъскваха изобилието от живота ми. Осъзнах какви грешни вярвания съм имала за парите и за богатите хора и насочих новите си вървания към нещата, за които копнея.

 

 

Сега изобилието идва с лекота при мен и всичко се случва така, както искам. Като преди изобилие за мен беше с две нули по-малко от днес! А работех само 6 пъти повече! И преди всичко вече задържам, това което създам!

В тази лекция ще ти дам наготово знания и практики, през които преминах аз самата за 16 години. Ще те науча кое е наистина ценно и какво определя неговата стойност. Ще ти покажа колко голяма е силата на вярата и как да смениш вибрацията на мислите си. Ще си изясниш кои са твоите истински цели и как да ги манифестираш така, че да станат реалност.

Абониране
Известявай ме за
guest
Inline Feedbacks
View all comments