Алое Вера 60 капсули

14.80лв.

Подсилва имунната система, хидратира кожата отвътре навън, детоксикира и пречиства храносмилателния тракт, като спомага за изхвърлянето на токсините. Подпомага горенето на мазнините и поддържа правилната функция на храносмилането и метаболизма.

Код: 2066 Категория:

Описание

Ало Вера е богато на ензими, които подпомагат храносмилането и облекчават подуването на корема, като предотвратяват появата на запек и лошо храносмилане. Древните гърци са го наричали “растението на безсмъртието” поради изключително многото му ползи за здравето и красотата. Алое Вера притежава антибактериални свойства, като по този начин подпомага спирането на растежа на някои бактерии. Използва се и като средство за третиране при диабет, защото спомага за регулирането на кръвната захар. Богато е на фитонутриенти – съединения в растенията, които имат антиоксидантно и противовъзпалително действие и заради това се използва и за детоксикация и здрав черен дроб. Алое Вера благоприятства стомашно-чревната флора, подпомагайки растежа надобрите бактерии и стимулира нормалните процеси в червата. В същото време подпомага отделянето на жлъчен сок, разграждащ мазнините и защитаващ черния дроб от натрупване на мазнини в него.

 

Алое Вера съдържа голямото количество витамини и минерали, аминокиселини, ензими и стероли, които засилват горенето на мазнините и подпомагат метаболитните процеси в организма. Богато е на антиоксиданти, които помагат за защита на тялото срещу свободните радикали. Освен това съдържа полизахариди, за които е доказано, че стимулират имунната система и подобряват цялостното здравословно състояние на организма, като предпазват и от развитие на рак.

Алое Вера ефективно помага изхвърлянето на токсините от тялото посредством червата, като в същото време ограничава абсорбирането им. Отличава се със силен противовъзпалителен ефект благодарение на съдържащите се в него салицилова киселина, C-глюкозил, B-систерол и други. Спомага за поддържането на нормална киселинност в организма, което е особено важно, ако в менюто ни присъстват много киселинни храни и напитки като алкохол, газирано, кафе, рафинирана захар и изкуствени подсладители, месо, млечни продукти, яйца, бобови култури, пълнозърнести храни. успокоява и лекува стомашни язви. Алое Вера притежава силни антибактериални свойства срещу Helicobacter pylori – бактерията, причиняваща стомашни инфекции.

 

Алое Вера стимулира функцията на черния дроб и бъбреците – основни органи за детоксикация на човешкото тяло. Растението съдържа уронова киселина, която елиминира токсините в клетките. Поддържа чревното здраве, намалява риска от синдрома на чревната пропускливост и синдрома на ленивите черва. Алое Вера се използва и за елиминиране на бактериите, причиняващи дентални заболявания.

 

Приемай по 2 капсули дневно с вода.

 

Не превишавай препоръчителната дневна доза.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от малки деца. 

Състав и информация за алергени:

 

Състав: соево масло, лецитин, пчелен восък, алое

Състав на капсулата: желатин, глицерин, вода

Активни съставки в 1 капсула: соево масло 402,5 мг., лецитин 50 мг., пчелен восък 30 мг., алое вера 17,5 мг.

 

Абониране
Известявай ме за
guest
Inline Feedbacks
View all comments