Крем за лице с колаген и водорасли

45.00лв.

Възстанови естествената еластичност и блясък на кожата си!

Изглади фините линии и засили здравите колагенови ензими в борба със свободните радикали и признаците на стареене.

С ежедневната употреба на този хидратиращ крем кожата ти ще изглежда и ще се чувства по-стегната и гладка.

50мл.

Код: 3001 Категория:

Описание

Изпитай трансформиращата сила на крема за лице с водорасли и колаген и отключи тайната на сияещата, здрава кожа. Подпомага поддържането на мекотата и еластичността на кожата. Стимулира кръвообращението и съживява застаряващите клетки. Наслади се на по-гладка кожа с крема за лице, който ефективно минимизира фините линии и подобрява цялостното състояние на кожата.

Стяга кожата, заличава бръчките, силен натурален лифтинг и регенерация. Подпомага кожата да се възстанови, прави я мека и елестична, като едновременно с това я защитава от свободните радикали и забавят процеса на стареене.

 

Подобри защитните сили на кожата: Богатата на антиоксиданти и хранителни вещества формула укрепва защитните сили на кожата ти, предпазвайки я от стресовите фактори на околната среда и външните агресори.

 

Кажи сбогом на раздразнената кожа! Кремът за лице облекчава дискомфорта и успокоява зачервяванията, оставяйки кожата ти подхранена и балансирана.

 

Кожата ни е огледало на процесите вътре в нас. Отпускането на контура е дефицит на колаген и протеин. С този крем с колаге ще изгладиш фините линии и ще подобриш цялостното състояние на кожата си. 

 

Изпитай трансформиращата сила на крема за лице с водорасли и колаген и отключи тайната на сияещата, здрава кожа. Подари си  удоволствие от грижата за кожата си!

 

Съвети За Употреба:

 

Нанесяй тънък слой от крема върху кожата на лицето сутрин и вечер.

Състав:

 

Хидролизиран веган колаген, Екстракт от морско водорасло, растителна хиалуронова киселина, ниацинамид, био розова вода и масла от бодлива круша, жожоба и макадамия.

 

( Aqua, Rosa Damascena (Rose) Floral Water*, Lavandula Angustifolia Flower Water*, Shea Parkii Butter*, Macadamia Integrifolia Seed Oil*, Helianthus Annus Seed Oil*, Cetearyl Alcohol, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Cocos Nucifera Oil, Hydrolized Vegetable Protein, Coco-Caprylate, isoamyl Laurate, Glycerine, Niacinamide, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glyceril Stearate Citrate, Sodium Lactate, Glyceryl Caprylate, Tocophenol, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Opuntia Ficus-Indica Seed Oil, Xanthan Gum, Bisabolol, Lactic acid, Sodium Hyaluronate, Cylindrotheca Fusiformis Extract, Caprylic Triglyceride, Phytic acid)

*Сертифицирани органични съставки

Абониране
Известявай ме за
guest
Inline Feedbacks
View all comments