Почистващо масло за нормална кожа

42.50лв.

Премахни грима, излишния себум и замърсяванията натрупани в кожата. Иновативна формула с комплекс от кафе, зелен чай и антиоксидантни плодови екстракти от годжи бери, акай, нони, нар и мангостин считани за супергерои в грижата за кожата, поради изключителните си ексфолиантни, озаряващи и тонизиращи свойства.

Почиства порите в дълбочина и помага за възстановяване и защита на кожата от стрес от околната среда и видими щети. Кожата е мека здрава и защитена.

100мл.

При закупуване на продукта ще получиш подарък – достъп до курс с масаж, за по-силен ефект, в профила си в сайта.

Код: 3006 Категория:

Описание

Магията на това нежно почистващо масло е добавеният активен сочен тропически комплекс с киселини TROPICAL AHA. Тропическите плодове са чудесна грижа и терапия за кожата. Годжи бери, нар, мангостин и акай бери са изпълнени с витамини и антиоксиданти и осигуряват овлажняващи, ексфолиращи и клетъчно регенеративни ползи. Витамините играят важна роля в заздравяването на увредената кожа, както и в насърчаването на производството на колаген и еластин.

Формулата му е подходяща както за млада, така и за по-възрастна кожа, която търси стимулиране, стягане и изравняване на тена. Подходяща е за чувствителни кожи и за околоочната зона. Изключително овлажняващ и помага за тонизиране на кожата и подобряване на блясъка, като същевременно минимизира несъвършенствата.

Ключови съставки в продукта:

 

AHA Плодови Киселини

Развалят междуклетъчните връзки между сухите, стари клетки, изграждащи най-външния слой на кожата, като това позволява  нежното премахването на мъртвите и повредени клетки и разкриването по-новия слой кожа отдолу. Резултатът е гладка и сияйна кожа.

Кафе Арабика

Съживява и ободрява кожата.  Витамините, манганът и калият са само някои от основните хранителни вещества, които се съдържат в кафените зърна. Екстрактът от кафе в почистващото масло предпазва от появата на подпухналост около очите и тъмните кръгове, като едновременно стяга и озарява кожата.

 

Зелен чай

Чаените листа от зелен чай са богати на антиоксиданти и противовъзпалителни свойства. Той е изключително овлажняващ и помага за тонизиране на кожата и подобряване на блясъка, като същевременно минимизира несъвършенствата.

 

Кайсиеви ядки

Богати на антиоксиданти, витамини Е и А, притежават хидратиращо, възобновяващо и подмладяващо действие. Ефективно изглаждат бръчките, фините линии и признаците на стареене.

 

Витамин Е

Мощен антиоксидант, който помага за предотвратяването на бръчки и увреждането на кожата от вредните лъчи на слънцето. Хидратира кожата, подпомага кръвообращението и успокоява възпаленията.

 

Рицин

Има анти-ейдж ефект, убива бактериите, причиняващи акне, успокоява увредената кожа и я поддържа да изглежда еластична и здрава.

 

Акай

Идеално средство против стареене: витамин С е комбиниран с витамин А, който изчиства порите и увеличава производството на колаген.

Съвети За Употреба:
 

Загрей маслото в дланите си чрез разтриване.

 

С кръгови движения втрий в кожата на лицето, като започнеш с бузите, носа, устата и челюстта преди областта около очите.

 

Напръскай лицето си с топла вода и продължи да масажираш лицето и миглите.

 

С топла и влажна кърпа отстрани остатъчния продукт.

 

Повтори ако е необходимо.

 

Лична препоръка:

 

Използвай маслото като първа стъпка от ежедневната си грижа, а като втора ти препоръчвам почистващия, измивен гел за лице.

Състав:

 

Плодови киселини, Кафе Арабика, Зелен чай, Кайсиеви ядки, Слънчоглед, Рицин, Шафран, Акаи, Нони, Нар, Камелия, Мангонстин, Розмарин, Витамин Е

( подпомагащи съставки от естествен произход: Coco caprylate, Polyglyceryl Oleate)

Абониране
Известявай ме за
guest
Inline Feedbacks
View all comments