ЛУНАКОЛ – най-силния регенератор

149.00лв.

Най-силния регенератор на клетките я тялото

Стимулира сънтеза на нови клетки и възстановява вече увредените

Забавя процеса на стареене

имунистимулант – 60 капсули

Код: 1110 Категория:

Описание

LunaCol е първият в Европа общодостъпен продукт, който съдържа луназин- единствен по рода си белтък, първата опозната епигенетична храна!

ЛУНАКОЛ

Действие:

  • Понижаване на “лошия” холестерол
  • Старира регенерацията и възстановяването на клетките
  • Нормализиране на теглото
  • Много по-лесен начин за отслабване
  • Противовъзпалителен ефект
  • Изчиства повърхността на кожата
  • Помага за регенерация на нервните клетки и забавя тяхното разрушаване
*Епигенетична храна – белтък, който е способен да поправя записаната в гените „биологична съдба”.

Епигенетична храна – това е белтък, който е способен да поправя записаната в гените „биологична съдба”. За да разберем какво е епигенетика нека да си представим, че сме „написани“ генетично малко с химикалка и малко с молив. Написаното с химикалка е ГЕНОМ и не може да се промени. Написаното с молив е ЕПИГЕНОМ и може да го променим! Не може да променим своя ДНК, но можем да изключим нездравите гени, а здравите да „насърчим“.

Изследванията потвърждават, че епигенетичните фактори оказват огромно влияние върху функционирането на тялото. Луназинът, като един от епигенетичните фактори, има изключително широк спектър на активност, включително: активира имунните сили, регулира клетъчния жизнен цикъл и има антиоксидантни и противоракови свойства. Това са само няколко примера за изумителния биопотенциал на този протеин.

Това е първата изследвана хранителна субстанция, за която американските лекари твърдят, че реално повлиява на кондицията на нашия организъм. И дори предаваме получените здравни ползи на своите деца!

На тема луназин, открит в края на XX век, са написани хиляди разработки. Сред тях са медицински изследвания като лекарство за кръвообращението, Alzheimer и Parkinson. В световната медицина се появиха стотици работи, които говорят за спиране на развитието на раковите клетки и за избягване на раковите разсейки от луназина. Здравите хора, които се суплементират редовно, се впечатляват, че използват възможностите на епигенома и много рядко боледуват. Именно в епигенома се освобождава добрата експресия на гените – здравите гени са включвани, a нездравите изключвани, което доскоро беше само тема за научна фантастика.

Внимание! В единствено достъпните за целия свят продукти с луназин – американските хранителни добавки – се намират не повече от 600 ng чист луназин (nanogram е милиардна част от грама!). В една капсула от LunaCol се намират 5 miligramа активен луназин. Това е 833 пъти (!) повече, отколкото в капсулите на американските интернет магазини. Как е възможно това? Авторска, полска методика за добиване на луназин, много по-производителна от американските, е разработил Филип Пожуцек от Познан.

ЛУНАКОЛ e продукт, който определя световните тенденции в хранителните добавки. Произведен от Colway през 2018 г. е препарат от три компонента. Lizozym – е един от базовите ензими за защита на организма и вродена част от имунната система. Бета глюкани – най-важната съставка от диетичните фибри. И Луназин. За трите съставки има обширна литература, която сочи техните здравословни качества. Хората, които ги признават, могат да се суплементират с този препарат с години.

Луназин – пептид, открит в соята и някои зърнени култури, който е обект на изследвания от 1996 г., фокусирани върху рака, холестерола и сърдечно-съдовите заболявания и възпаления.

Лизозим (мурамидаза) – е основният ензим за имунитета на бозайниците и вродена част от нашата имунна система. Много висока концентрация на лизозим се съдържа в коластрата, която предпазва новороденото човешко бебе, преди да произведе собствена имунна система. Това е едно от най-ценните вещества, които могат да бъдат включени в състава на хранителна добавка, тъй като в продуктите, които консумираме, лизозимът се среща само в белтъците на яйцата (при условие, че не са били термично обработени) и следи в не-UHT мляко, особено козе мляко .

Луназин – пептид, открит в соята и някои зърнени култури, който е обект на изследвания от 1996 г., фокусирани върху рака, холестерола и сърдечно-съдовите заболявания и възпаления.

Лизозим (мурамидаза) – е основният ензим за имунитета на бозайниците и вродена част от нашата имунна система. Много висока концентрация на лизозим се съдържа в коластрата, която предпазва новороденото човешко бебе, преди да произведе собствена имунна система. Това е едно от най-ценните вещества, които могат да бъдат включени в състава на хранителна добавка, тъй като в продуктите, които консумираме, лизозимът се среща само в белтъците на яйцата (при условие, че не са били термично обработени) и  следи в не-UHT мляко, особено козе мляко .

Бета-глюкан – са най-важните компоненти на диетичните фибри. Систематичната им консумация е дълбоко оправдана от широко разбраната профилактика – в нарастващото осъзнаване на необходимостта да допълваме ежедневната си диета със здравословни вещества, все повече и повече се обръща внимание на полизахаридите. В LunaCol няма пълнители на капсули – тази роля играят 1,3 -1,6D β-глюкани, които са изключително ценни за здравословното хранене.

Абониране
Известявай ме за
guest
Inline Feedbacks
View all comments