Разпродажба!

Шокиращо полезни книги

Original price was: 60.00лв..Current price is: 43.80лв..

Над 6 000 души промениха живота си за последните 3 години, прочитайки книгите! Повярваха в себе си и си позволиха да бъдат здрави, щастливи и да живеят в лекота.

Направи го и ти, защото ВСИЧКО Е В ТВОИТЕ РЪЦЕ!

Всеки закупил комплекта получава достъп до Тренировка 1 от Изправителната биомеханика.

Код: 5002-3 Категории: ,

Описание

Пакетът включва:

Регенерация

Хората не обичат да ги поучават, но обичат да учат нови неща.

Време е да разберем как да превърнем вредните навици в полезни и да ги накараме да работят за нас! Без да влагаме допълнително време!

Не бъди това, което ти казват, че можеш да бъдеш! Бъди това, което искаш да бъдеш! 

Регенерация е книга за всеки, който вече е осъзнал, че здравето е най-важно.Тя е за тези, които ценят времето, здравето и живота си. За тези, които обичат себе си и близките си и искат да живеят дълго и самостоятелно, за да могат да подкрепят най-скъпите си същества.

Понякога всичко, от което имаме нужда е нова гледна точка, за да преоткрием най-добрия начин, по който можем да се грижим за себе си и хората, които обичаме.

Пред нас се открива един нов свят от възможности. Свят, изпълнен с много свободно време, тонове енергия, неизмеримо здраве и милиони споделени усмивки.

С тази книга ще разбереш как да удължиш живота си и да го изпълниш с усмивки. Как да възвърнеш желанието си за живот, онзи пламък, който всяко дете има, но го губим някъде по пътя.

Защото живееш живота, за който имаш кураж да попиташ.

Шокиращо полезна книга

Шокиращо полезна книга е пълна с неща, които знаем, но не правим!

Пълна е с неща, които дори не знаем защо правим! А има и такива, които никога не си се замисляла, че може да бъдат толкова прости и лесни. И преди всичко да работят толкова много.

Време е да разберем как да улесним ежедневието си и рутинните си задължения. Време е да спестим енергия, време и пари за нещата, които обичаме!

Шокиращо полезна книга е за всеки, който вече е осъзнал, че най-важния човек на света е ТОЙ! Тя е за тези, които осъзнават, че те трябва да са добре, за да помагат на хората, които обичат. Тези, които искат да са до близките си, когато най-много имат нужда от тях.

Понякога всичко е много лесно. Толкова лесно, че не ни се вярва и затова вървим по трудния път. Другото изгелдаж прекалено лесно… а ние сме свикнало, че трябва да ни е трудно! Само така се чувстваме, сякаш правим нещо стойностно.

На страниците на тази книга ще намериш простички неща, които много работят

Какво казват Storе.bg за книгите:

Закупени копия за три години!
0
Previous slide
Next slide

Поръчай я сега и вземи подарък: 1 месец достъп до първа тренировка по биомеханика! 

За авторката: Многократно участва в различни TВ предавания:

Има публикувани съвети и интервюта в различни вестници и издания, като:

Като често я търсят да даде съвет или искат позволение за написване на статия базирана на нейните книги, на някоя лична статия, споделено видео или друг материал, който е достъпен в Интернет.

Повече за Емилия Белчева виж тук.

Абониране
Известявай ме за
guest
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Мария Йоана
Мария Йоана
2 years ago

Казвам се Мария Йоана
Закупих си двете книги:
Шокиращо полезна книга – пълна с неща, които знаем, но не правим!
Регенерация
Това са най-лесно четящите се сборници. Информацията в тях е полезна, не е нужно да я четеш последователно. Можеш да си я четеш, на разбъркано и да откриеш решението, което е точно за теб, когато се сетиш за някакъв навик, или за различна гледна точка. Много ми допада лекотата. Харесва ми, че бързо се чете.
Емилия Белчева е много образован и ерудѝран човек, на мен ми е изключетелно приятно да я слушам, докато споделя опита и знанията си. Поздравления за патента, които си изработи. Нямам търпение да споделиш новите си приключения.

Dimitrina Kutsarova
Dimitrina Kutsarova
1 year ago

Първият ми досег до Ема беше чрез нейните книги. Това са “енциклопедии”, съдържащи есенцията за реално постигане на желаните резултати. Като се убедих, че съветите й работят, се посветих на всичко, което тя предлага и имах възможност да ползвам. Трансформацията ми е факт и аз съм изключително благодарна на Ема! Поздравления, че се отдаваш на неща толкова значими като личностното развитие и пълноценния начин на живот. Поздравления, че умело споделяш знанията си с останалите. Аз лично научих много от теб, Ема. Промених начина си на живот и се радвам на всичко постигнато!
Пожелавам ти пълна възвръщаемост на твоята ползотворност във всеки възможен аспект.
Благодаря ти!