Дренажна, отслабваща и регенерираща маска за лице и тяло

89.00лв.170.00лв.

За голямо съжаление маската беше спряна от производство през 2022г Но днес съм много щастлива да ви споделя, че имат аналог, който е по-добър от нея! Той е под форма на капсули за външен и вътрешен прием. Разгледай го тук: Лиофилизиран (нискотемпературно вакуумно сушене) хидрогел от ламинария и фукус

Код: 1003 Категория:

Описание

Стяга, избелва, дренира, регенерира!

Това е продукт, в който съм влюбена до уши! Знаеш, че в сайта ще намериш само неща, които искренно подкрепям и аз самата използвам. Щом си в сайта значи си чувала за масажа ми с лъжици! Това е древна руска техника, която научих от един калдун. Винаги щом обява, че ще я правим на живо се събираме над 90 души! Но магията не е само в практиката, а в съчетанието й с маската от ламинария.  

Какви резултати виждам аз?

Порите се свиват, черните точки изчезват, изсветляват се пигментните петна и тъмните кръгове, кожата се хидратира и придобива блясък, изгледа жива и нахранена! Неутрализира свободните радикали и сваля умората и изтощения вид. Тонизира я и след масажа всички са с 15 години по-млади, целия контур се повдига, а кожата сияе.  Зачервяванията, инфекции, акце – всичко избелява и се успокоява. Ако не я изпозлваш в масажа резултатът е по-лек, но ако я прилагаш всеки ден за 10-15 мин (без да и позволяваш да изсъхне напълно) ще видиш разликата още на 1-2 нанасяне. Намалява инфекциите, дерматита, екземите и продава мекота и нежност.

И преди всичко се освобождава кожата от токсините и свободните радикали, така забавя и спира процесите на стареене. А ние се чувстваме с всеки ден по-добре в собствената си кожа!

Може да се използва и за отслабване на тялото, за заличаване на стрии и стягане на отпуснатата кожа. Намазваме с водния комплекс стоим 4-5 мин, нанасяме маската и обвиваме във стреч фолио. Стоим така 20 до 40 мин. И измиваме. 

Тук често ме питат, ама Ема, чакай Vertera имат маска за лице, защо използваме тази? Защото тази засилва дренажа и премахва отоците от лицето и тялото, защото разгражда излишните мастни образувания и засилва метаболизмът ни, стяга тъканите под нея, а не само кожата. А всичко това маската за лице не го прави! 

ВАЖНО: ДА СЕ СЪХРАНЯВА В ХЛАДИЛНИК ! Това е 100% чист натурален продукт и е с кратък срок на годност от 1 до 3 месеца, в зависимост от партидата в България. За да издържи повече време не я разбърквай, а взимай само от повърхността. Ако започне да се окислява и има бял слой на повърхността, събери го и го изхвърли, не изпозлвай тази част! Ако го разделяш с приятелка, то не я разбърквайте много и сложете в малък съд, за да няма досег до много кислород 😉 

Препоръчвам ти да я съчетаеш с водния комплекс, като ако правиш масаж с лъжици можеш да го изпозлваш за пръскане по време на масажа. Двете заедно много засилват своето действие. Като водния комплекс може да използваш и за измиване на лицето всеки ден. Ако след това нямаш чист крем или продукт за своята кожа, то го съчетай с колаген или масло от ламинария! Резултатите ще те омагьосат!

Предназначение:​

* Да почисти и обнови кожата, като внимателно премахне замърсяването и неравностите по нея, да подобрява структурата й в дълбочина

*  Да придаде на кожата свеж и здравословен външен вид

* Да овлажни и възстанови нейната еластичност и естествена способност да задържа влагата

* Да дренира тъканите и да спре отоците

* Да премахне излишната подкожна мазнина

* До толкова, че дори отражението в огледалото да ни завиди!

Действие:​​

* Почиства, овлажнява, освежава и тонизира кожата, като спомага за отстраняване на токсините

* Кожата, подобно на вътрешните органи, трябва да бъде детоксикирана, за да бъде здраве и жизнена

* Както за лице така и за тяло има силен антицелулитен, подмладяващ и стягащ ефект. Дренира бузите, сваля излишната мастна подложка и предотвсратява повторното задържане.

* Лимфен дренажен ефект, който подобрява циркулацията на лимфата, като по този начин увеличава цялостния тонус на кожата и поддържа здравето и красотата. 

* Повишава устойчивостта на кожата към неблагоприятни фактори (стрес и външни вредни въздействия).
* Насища кожата с кислород, с хранителни, енергийни и биорегулаторни компоненти.
*  Интензивно подхранва кожата, прави я мека и еластична.
*  Елиминира появата на признаци на умора и стрес.
* Възстановява хранителната и детоксикационната клетъчна активност, стимулира метаболитните процеси и обновяването на клетките, възвръща на кожата привлекателния й вид.
* Поддържа и удължава младостта на вашата кожа, като се противопоставя на появата на промени, свързани с възрастта.
* Подпомага заздравяването на рани, одрасквания, охлузвания и изгаряния (регенеративни и оздравителни ефекти).
* Провежда профилактика срещу варикозни промени на повърхностните кръвоносни съдове и срещу отоци.

 

 

Грижата за красотата може да бъде забавна!

Снимки от Нелагера ми за регенерация през 2018г.

Допълнителна информация

Разфасовка

Маска + воден комплекс, Маска + воден комплекс + пилинг, Маска Вертера 585гр.

Абониране
Известявай ме за
guest
Inline Feedbacks
View all comments