Външният Индукционен Електрод (мини-килимче)

350.00лв.

Използвайки го лечебните и защитни честоти достигат по-голям диапазон и по-ефективно до различните органи и системи в тялото.

Обхавата на биорезонанса се увеличва до 1,20м.

купи на изплащане
12 x 34.12 лв.
Код: 0203 Категория:

Описание

Описание

 Това е допълнение към Партнер Индукшън и Партнер Про, с което да увеличм диапазона на действие на биорезонансната вълна. Лечебното поле на мини-килимчето достига над 1,20 метра във всички посоки. Изследвано е, че когато организмът се намира в по-обемно терапевтично поле, той приема много по-лесно и по-качествено оздравителното въздействие. Когато включиш желаната програма в биорезонансния апарат – едновременно с мини-килимчето, тогава цялото ти тяло се намира в един голям „терапевтичен балон“- по този начин се усилва многократно лечебното въздействие и могат да се намалят сеансите, необходими за завършване на терапевтичния процес.

 С терапевтичното мини-килимче можеш да използваш всички програми от биорезонансните апарати, с които можеш:
•да въздействаш върху остри и хронични процеси
•да хармонизираш организма
•да извършваш ефективна профилактика
•да прилагаш различни терапевтични програми и
комплекси от програми
•да премахваш различни възбудители и патогени (паразити, гъби, бактерии, протози, вируси).

 Може да го поставиш и локално – на конкретно място по тялото, за да е най-близо до лекувания орган.

Къде можеш да използваш килимчето:​

 Начините на прилагане на мини-килимчето са изключително разнообразни. То може да бъде адаптирано към всяко място, на което искаш да го ползваш и може да те улесни в много и различни ситуации, където и да се намираш. Единственото, което трябва да направиш, е – да разположиш мини- килимчето така, че да останеш в излъчвателното му поле.

Този продукт е създаден по подобие на професионалния матрак, получил сертификат за медицинска портативна станция. Поради високата си цена и излъчване на 6 метра, той е неудобен за крайния клиент. НО мини-възглавничката е удобна, лесно преносима и на достъпна цена!

* можеш да го сложиш в офиса на стола зад теб
* когато се отправиш на пътешествие, ще имаш на разположение една много удобна и бързо помагаща „подвижна лечебница“
* когато медитираш, играеш йога, искаш да се освободиш от всекидневния стрес и напрежение, да балансираш енергиите в тялото и да отвориш всички чакри – мини-килимчето може да бъде винаги до теб. То ще ти помогне не само бързо да се отпуснеш, но и да останеш в това състояние за толкова време, колкото пожелаеш.
* ако имаш деца не е нужно да ги караш да стоят мирно, просто го сложи до тях

* ако имаш домашни любимци, сложи килимчето под леглото им и пусни обезпаразитяване

* а ако с партньора си гледате филм и искате да подготвите половата система за бебе или да имате бурна нощ, а може и просто да се грижите за здравето си, като я сложите зад вас и тя синхронизира системите ви

И още...

* изключително удобно е при труднопидвижни и лежащоболни пациенти

* дава възможност – при различни хронични и остри заболявания, децата да се чувстват по-добре,  ефективно и без болка, докато спят, учат, гледат телевизия, имат други занимания или си играят

Допълнителна информация

Варианти

Мини килимче за биорезонансен апарат Партнер Индукшън, Мини килимче за биорезонансен апарат Партнер ПРО

Абониране
Известявай ме за
guest
Inline Feedbacks
View all comments