БИОвълна FOODGARD

600.00лв.

Изчисти храната и водата си от нитрити, нитрати и пестициди. Подари си здраве!

купи на изплащане
12 x 58.49 лв.
Код: 0207 Категория:

Описание

БИОвълна FOODGARD

Начин на употреба:

Продуктите се поставят в неметален съд ВЪРХУ или ОКОЛО уреда. Това зависи от тяхната тежест. Ако са по-тежки, той може да бъде подпрян на стената, а продуктите да бъдат наредени пред БИОвълната. Съдът може да е изработен от стъкло, керамика пластмаса, но не и метал, защото металът възпрепятства нормалкото преминаване на вълните. Копчето се натиска на позиция включено. Чува се краатък звуков сигнал и светодиодите започват да мигат. Цикълът на вълново въздействие е 17 минути, след което светлинната индикация угасва и продуктите са готови за консумация.

Под въздействието на вълните излъчвани от уреда, водните молекули (подредбата на самите кластърни образувания) се структоризират (подреждат) във вида в който се намират при
естествени природни условия, като по този начин се неутрализират вредните влияния на обикновената чешмяна вода, както и бутилирана минерална, заради условията на които са били подложени преди да достигнат до Вас. Нитрити, нитраати, пестициди, консерванти и други вредни вещества се неутрализират, така че бързо и лесно да бъдат иззхвърлени от тялото без да бъдат усвоени.

Структоризатор БИОвълна FOODGARD е уред, който неутрализира вредните за човешкият организъм вещества и възстановява натуралните качества на продукта. Той е нашият кулинарен помощник, който пази нашето здраве и това на семесйтвото ни.

Този умен високотехнологичен прибор разпознава токсичните вещества в продуктите и блокира техните способности да проявяват патогенни свойства. В резултат токсичното вещество не променя количеството си, но се променя качествено. Токсините вече не могат да осъществят каквито и да било реакции в организма и в неутрален вид се извеждат по естествен път в рамките на 24 до 48 часа.

Генерираното от уреда поле има изразена биологична активност. Това поле въздейства неблагоприятно върху патогенните организми, отровите и токсините. За обеззаразяване на продуктите за хранене и на водата, помагат информационните матрици на препарата хлорхексидин, а също и сорбентните антидоти и унитола. Прилага се и съответната амплитудна модулация на източника на оптично излъчване. Всичко това предотвратява попадането на инфекции в организма чрез храната и водата и осигурява профилактика срещу много заболявания.

Обработените с БИОвълна FOODGARD плодове и зеленчуци много по-дълго време остават свежи. И това не са всички възможности на уреда. Той не само обеззаразява, а също и структурира и активира водата. Прави я жива, премахва въздействието върху организма на вредните химични и биологични примеси.

Абониране
Известявай ме за
guest
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Деница Василева
Деница Василева
9 months ago

Не вярвах, че това устройво променя вкуса на храната, но уви – убедих се! Забравих за тежеста след ядене на диня през лятото и всяка една храна става по-вкусна – абсолютно доказано!!!!!

Last edited 9 months ago by Деница Василева