Изправителна гимнастика и корекция на изкривяванията на живо в гр. Бургас

ИСКАШ ЛИ ПРОМЯНА?

Корекция на изкривяванията, изправяне на стойката, коригиране на походката, премахване на болката, стягане на тялото, сваляне на килограми, премахване на блокажи и цялостно стягане и засилване на мускулатурата!

За повече информация може да се свържеш с нас на +359877719020 и +359877796050.

Код: 2614 Категория:

Описание

Чрез тренировките се изправят гръбнака и крайниците, коригират се изкривявания като сколиоза, кифоза и дюстабания. Премахват се болките и блокажите в тялото. Цялостно се стяга цялото тяло, засилва се мускулатурата и се свалят килограми. Стяга се дупето, корема, бедрата и се премахват паласките.

„Изправи се!“, „Не се прегърбвай!“… Всички сме чували не веднъж и два пъти подобни досадни забележки и сме ги отминавали без дори да се замисляме. Но правилната стойка на тялото (независимо дали си седнала или си права) стои в основата на всяко твое движение и от нея зависи доколко добре тялото ти ще се адаптира към стреса, на който го подлагаш. Ако твоята стойка не е правилна, мускулите се натоварват допълнително, за да поддържат баланса на тялото ти. Някои мускули могат да отслабнат, а други да атрофират. И с течение на времето тази дисфункционалност намалява способността на тялото ти да се справя с натоварването, на което го подлагаш. Това увеличава вероятността от инциденти и заболявания. Нещо повече, стойката на тялото може да повлияе върху твоето емоционално състояние и дори на поносимостта ти към болка.

 

По важното тук е е значение на нашия гръбнак. Всеки един прешлен отговаря за функцията на органите пред и малко под него. Ако ние имам изкривяване в дадена зона, то ограните пред тази зона имат проблеми. Например ако имаме чупка между плешките (кифоза) товарим белия дроб, стомаха, сърцето и т.н. Ако имаме чупка в кръста товарим яйчници и пикочо-половите органите, имаме чести възпаления, проблеми с храносмилателнатата система и по-точно тънко черво. 

Цена на първоначална тренировка– 200лв.

 

Цена на всяка последваща тренировка– 100лв.

 

Пакетна цена за 6 тренировки– 630лв.

 

За повече информация може да се свържеш с нас на +359877719020 и +359877796050.

Тренировките ще съчетават упражнения, чрез които  се постига изправяне на гръбнака и крайниците, корекция на изкривявания (сколиоза, кифоза, дюстабания) и премахване на болки и блокажи в тялото. Премахни блокажите и болката в гърба. Изправи лордозата (чупката в кръста) и кифозата (изгърбване на ниво плешки). Повиши капацитета на дихателния апарат. Отвари гръдния кош и стегни долна коремна стена. Стартирай регенерацията и си подари лекота в цялото тяло. Активирай дупето. Стегни бедрата, махни паласките, подари си плоско коремче. Детоксикирай тялото и премахни отоците. Активирай храносмилателната и отделителната система. Стегни гърдите, ръцете и гърба. Повиши самочувствието и енергията си. Активирай стабилизаторите и цялото тяло. Свържи долна и горна част чрез ротация. В изправителната иомеханика се включват всички мускулни вериги. Нека движението след тренировката работи за теб. Така резултатът ще бъде не само от самата тренировка, а от всяко движение извън нея!

* Стегни тялото

* Свали излишните килограми

Изправи стойката

*  Забрави за разширените вени и капилярите 

*  Коригирай изкривяванията по тялото

*  Повдигни и стегни дупето

*  Засили метаболизма

*  Заздрави сърцето и артериите

* Забрави за дюстабанията

*  Стегни корема

* Премахни паласките

* Стегни бедрата

В днешно време хората тренират индивидуални мускули без да знаят как този мускул работи с ЦЯЛОТО останало тяло. Тренират движения, които износват стави и водят до болка. Само като погледнем наоколо колко хора се контузват постоянно от спорт или фитнес ще разберем, че нещо не е наред.

 

Можем да видим как всеки навън бяга с изкривени колена, липса на стабилност в кръста, липса на ротация и свързаност между крайниците. Нормално е на 40-50-60 години да сме подвижни, силни и да нямаме никаква болка по тялото. Никаква!

 

Тренировките в Бургас се водят от Кристиан Белчев. Учил е по най-иновативните и адекватни функционални системи в чужбина като системата на Paul Check, Functional Patterns, Wim Hoff и други.

За повече информация може да се свържеш с нас на +359877719020 и +359877796050.

РЕЗУЛТАТИ!!!

Абониране
Известявай ме за
guest
Inline Feedbacks
View all comments