Пробиотик №1 Women’s health

34.20лв.

Възстанови лигавиците в тялото!

Пробиотик за женско здраве!

60 капсули

 

*На ден се приемат по 2 капсули – 1 сутрин и 1 вечер.

Код: 2111 Категория:

Описание

За пробиотика:

Състав: Инулин, L. Ацидофилус-LA85 10%, Баобаб на прах

Цел: бактериална флора на влагалището.

Пробиотик Women’s health, създаден от един щам на L. Ацидофилус – LA85. Една капсула съдържа над 9 милиарда бактерии от този щам.

Lactobacillus acidophilus е вид бактерия от семейство Lactobacillaceae, която е част от нормалната човешка микрофлора и обитава дебелото черво и вагината. Тя стимулира имунитета, намалява гъбичните инфекции в пикочо-половата система, регенерира лигавиците; подобрява холестерола, увеличава нивата на витамин В12 и фолат( форма на витамин В9) 

ПОЛЗИ:

*предпазва организма от развитието на гъбични и бактериални инфекции на пикочно-половата система, като потиска растежа най-вече на Candida Albicans, която е най-често срещаната гъбичка, причинител на заболявания;

*ускорява процеса на регенерация на лигавиците;

*произвежда антитела срещу патогенните микроорганизми;

*участва в синтеза на различни ензими, минерали и витамини;

*стимулира производството на λ и γ интерферон;

*като терапевтично средство при лечение на заболявания като дисбактериоза, дизентерия и др.

*повлиява благоприятно страничните симптоми след химиотерапия;

*намалява нивото на лошия холестерол;

*повлиява благоприятно състоянието след радиационно облъчване

Червата са орган, който има пряко и косвено въздействие върху целия човешки организъм. За съжаление, нашият забързан начин на живот, постоянният стрес, нездравословната диета, приемът на антибиотици, водят до унищожаване на чревната микрофлора. Нарушеният баланс в червата може да се прояви под различни форми – лошо храносмилане, болки в корема, сънливост, липса на концентрация, лошо състояние на кожата, наднормено тегло или автоимунни заболявания. Следователно от огромно значение е да се погрижиш за микрофлората на червата! А как да го направиш? Най-добрият начин е хранителна добавка с живи бактериални култури! DSF са пробиотици с висока концентрация на бактериални щамове, чиито редовен прием е в състояние да подобри функционирането на чревната микрофлора и по този начин да подобри и функционирането на цялото тяло. Те са обогатени със сертифицирани инолин и баобаб, които правят пробиотъчните бактерии много по-ефективни. Пробиотиците представляват живи бактерии и дрожди, които са полезни за твоя организъм, най-вече за твоята храносмилателна система. Често пробиотиците се наричат добрите или полезните бактерии, които поддържат здравословното състояние на червата. Именно микроорганизмите в червата ти са причината да бъдеш здрава, като подпомагат имунната система, метаболизма, производството на различни ензими, храносмилането и усвояването на витамините и минералите от храната. Отговорни са за здравето на мозъка, ендокринната система и т.н.

Повече за действието на ПРОбиотиците и ПРЕбиотиците можеш да прочетеш тук:

Как да изберем най-добрия пробиотик за нас? 

Пробиотик или пребиотик?

Пребиотици – нужни ли са ни и как да си ги набавим? 

Абониране
Известявай ме за
guest
Inline Feedbacks
View all comments