Colgenium – пазител на паметта и концентрацията

109.00лв.

✓ Подобрява когнитивните умения.

✓ Модулира имунната система чрез индуциране на производството на цитокини, като по този начин играе роля в поддържането на хомеостазата на имунната система.

✓ Намалява амилоидните бета (Ар) агрегати, които са характерни за патологията на болестта на Алцхаймер (AD).

✓ Инхибира производството на азотен оксид (NO) и следователно предпазва клетките от оксидативен стрес и възпаление.

Код: 1117 Категория:

Описание

Простичко казано:

Когато имаме повече токсини в тялото си, плесенни гъби (а те са много често срешани и преминават през мембраната на мозъка, защото са много малки), когато имаме инфекции в тялото и още повече, ако са постоянни и хронични, като секрет в носа, храчки, болка в коляното, течение… и др. Мозъкът е под постоянно нападение и започва да отделя амилоид. Неговата цел е да защити мозъка ни от тези вредни влияния и след това тялото да го изхвърли, щом инфекцията спре. Проблемът се случва, когато тази инфекция е хронична, когато ядем вредна храна, пържено, сладко, алкохол, инхибитори с ненакиснати ядки, транс мазнини, оцеветители, консерванти и т.н. В този случай амилоида се натрупва много и спира приемането от невроните на информация. Което ни кара за забравяме, да сме разсеяни, да развиваме MS, алцхаймер и други сериозни заболявания.   

Вторият проблем идва по следния начин: амилоидът и инсулинът се разграждат от едни и същи ензими. Образно казано, ако  имаме амилоид, ензимите са в главата ни, няма как да бъдат в тялото и да разграждат инсулина. Така развиваме инсулинова резистентност и сриваме и другите си системи. Няма как да регенерираме тялото си и да лекуваме органи, ако имаме инсулин в кръвта. Затова е и толков аважно да ядем 4 часа преди сън, защото 4 часа инсулина ще е висок, а заспим ли… той спира да пада надолу. И обратното ако ензима е в тялото и разгражда инсулина, то амилоида се трупа. 

Сolgenium разгражда амилоида и намалява неговото натрупване. От там процесите се засилват и тялото се събужда. Като това не е единственото му приложение.

Медицинско казано:

BDNF (мозъчен невротрофичен фактор) е специфичен протеин (невротрофин), който може да се намери в мозъка и периферията. Той участва в развитието на нервната система и връзките между невроните (синапсите). BDNF играе важна роля в: насочване и растеж на аксоните, насърчаване на оцеляването и диференциацията на невроните, морфологични промени на синапсите (синаптична пластичност) – обучение и памет, подкрепа и регенерация на неврони след нараняване. Изследванията показват, че COLOCO PRP® повишава нивото на BDNF в серума. По този начин COLOCO PRP® има широко BDNF-медиирано въздействие върху функционирането на мозъка. COLOCO PRP® подобрява когнитивните умения и помага за предотвратяване или отслабване на MCI (леко когнитивно увреждане) симптоми. COLOCO PRP® проявява уникални свойства, оказващи влияние върху мозъка, нервната система, имунната система и сърдечно-съдовата система.

Пазител на вашата памет и концентрация. Световната сензация – колостринин – се връща към своите източници в патентованата формула на високопролиновия полипептид COLOCO PRP®, изолиран от коластрата. Добре известно е, че първата храна на всички бозайници, коластрата, крие и една от тайните на природата – прехвърлянето на способността за развитие на неспецифичен имунитет към потомството. COLOCO PRP® е екстракт от коластра и неговата най-ценна протеинова фракция с клинично тествани свойства. Продуктът е обогатен с витамин В6, действайки синергично с COLOCO PRP®, който подпомага синтеза на цистеини и RBC клетки, и поддържа имунната и нервната система. Големият плюс тук е, че в извлечения COLOCO PRP® няма хормони от животното, а е извлечен само самия пептид. Така няма опасност да се наруши хормоналния баланс и може да се приема от всички възрасти.

Действие:

✓ Подобрява когнитивните умения.

✓ Модулира имунната система чрез индуциране на производството на цитокини, като по този начин играе роля в поддържането на хомеостазата на имунната система.

✓ Намалява амилоидните бета (Ар) агрегати, които са характерни за патологията на болестта на Алцхаймер (AD).

✓ Инхибира производството на азотен оксид (NO) и следователно предпазва клетките от оксидативен стрес и възпаление.

 

*Подходящ за възрастни и деца. 

*Да се приема по една таблетка дневно!

* Препоръчва се прием в съчетание с Axanta и Colmega

Състав:

Суроватъчен протеин COLOCO PRP®, витамин В6, аромат на ванилия, обемни агенти (сорбитол, целулоза), лактоза, средства против слепване (талк, силициев диоксид), остъкляващи агенти (магнезиев стеарат, ксантанова смола).

Активни съставки: 

COLOCO PRP® – подобрява когнитивните умения. Повишава нивото на BDNF (мозъчен невротрофичен фактор) в серума. По този начин COLOCO PRP® има широко BDNF-медиирано въздействие върху функционирането на мозъка. COLOCO PRP® подобрява когнитивните умения и помага за предотвратяване или отслабване на MCI (леко когнитивно увреждане) симптоми.

Вит. В6 – известен още и като Пиридоксин. Допринася за правилното усвояване на протеините и мазнините. Насърчава превръщането на основната аминокиселина, триптофан, в ниацин. Помага за предотвратяване на различни нервни и кожни заболявания. Насърчава правилния синтез на анти-стареещи нуклеинови киселини. Намалява нощните мускулни спазми, изтръпването на ръцете, някои форми на неврит на крайниците.

Абониране
Известявай ме за
guest
Inline Feedbacks
View all comments