Разпродажба!

Детоксикирай се

30.00лв.260.00лв.

Процедурите не са подходящи по време на месечен цикъл, бременност и кърмене.

Код: 6511 Категория:

Описание

Как действа йонният детоксикатор?

В съвременния свят, ние хората, живеещи в големите градове, сме подложени на безброй вредни въздействия. Природата е отровена от тежки метали, пестициди, отровни газове и др. Постоянно сме в контакт с огромен брой положително заредени елементарни частици – йони излъчвани от мобилни телефони, антени, електропроводи. Отрицателни йони има само в горите, до водопадите и вълноломите. Изкривеният йонен баланс води до дисбаланс в човешкия организъм и е предпоставка за привличане на патогенни микроорганизми – вируси, бактерии, паразити. Стреса, злоупотребата със захар, сол, мазнини, консерванти ден след ден, води до натрупване на много токсини в човешкото тяло. Силно киселинни, токсините разрушават тъканите и изкривяват биоенергетиката на човека създавайки условия за развитие на патогени. Така се появяват алергии, отоци по ставите, обриви и други здравословни проблеми. Тъканите и органите засилват процесите на стареене в тях и забавят свояето възстановяване. Йонната детоксикация е един от най-ефикасните методи, за извеждане на токсините от тялото и спиране на процесите на стареене.

Как се случва това?

Краката се потапят в топла солена вода в която е поставен електрод, през който се пропуска електричество с ниско напрежение, редуват се положително и отрицателно заредени йони който разделят кислорода от водорода във водата. Тези йони пътуват по тялото, взаимодействат с токсините и така ги неутрализират. Образувалото се магнитно поле, създава възможност за привличане и неутрализиране на противоположно заредените частици. Тези частици се отделят от организма чрез процес, наречен осмоза – движението на частиците през клетъчната мембрана от области с по-ниска концентрация към области с по-висока, в случая йонното поле от електрода. Редуването на положителни и отрицателни йони орегулира алкално – киселинния баланс в тялото, стимулира всички обменни процеси, насища с кислород и активира имунната система. Клетъчната мембрана се отваря и позволява на отпадъчните продукти да преминат в междуклетъчното пространство и от там да напуснат тялото през порите на краката. Това става приоритетно от най-силно натоварения орган и се вижда от оцветяването на водата във ваничката. При черен чвят, се чистят тежките метали, при жълт – бъбреците, пикочният мехур, уретрата и простатата, при оранжев се извежда пикочната киселина от костите, ставите и мускулите, при кафяв – черният дроб, при жълт – жлъчката. Когато излиза бяла пяна, се чисти лимфата и белия дроб. Белите частици са квасни гъбички, а червените показват, че се чистят кръвоносните съдове. За 15 процедури, направени по веднъж до два пъти седмично, организмът напълно се освобождава от токсини, улеснява се работата на черния дроб, бъбреците и лимфата, подобрява се паметта, възпрепятства се отлагането на плаки по съдовете и отоците изчезват. Комбинацията с промяна в начина на живот и йонна детоксикация може напълно да отстрани всяко болестно състояние, да изгубите излишни килограми, да повишите енергията си и да подобрите здравето си.

Ето резултат на наша клиентка за 30 мин:

Има много видове ванички за детокс на пазара, но има голяма разлика в тяхната работа. Нашият избор е оригинална японска разработка, която гарантира извличане на токсините. По време на самият процес терапевт следи нивата на солите в разтрова и на момента добавя. При спад на солите в разтвора терапията няма нужната ефективност. Затова по време на терапия е много важно терапевта да следи показателите, а не просто да да прекарате време сами със себе си 😉

Допълнителна информация

Варианти

Единична процедура, Карта с 10 процедури

Абониране
Известявай ме за
guest
Inline Feedbacks
View all comments