Почистващ продукт за премахване на грим и грижа за лицето

24.80лв.

Комбинация от корейски Женшен и масло от Пшеничен зародиш. Използвай ежедневно, за да премахнеш грима и да осигуриш целодневна защита и добро състояние на кожата.

50гр.

Изчерпан

Изпрати ми E-mail, когато отново е наличен!

Код: 0704 Категория:

Описание

Слънчогледовото масло е прекрасен хидратант, който има свойството да успокоява и подхранва в дълбочина. То помага на естествената влага да се задържи в кожата. Текстурата му е лека и помага на кожата да го абсорбира бързо, като не омазнява. Слънчогледовото масло съдържа линолова киселина, която създава естествена бариера между кожата и околната среда. Това предпазва кожата от вредните влияния на околната среда и различни химикали. Слънчогледовото масло съдържа витамин Е, който е много мощен антиоксидант. Той се бори със свободните радикали, като неутрализира действието им и забавя процесите на стареене, отпускане на кожата и поява на фини линии и бръчки. Пшеничният зародиш от своя страна е водещото средство за подмладяване на кожата и поддържане на еластичността й, защото съдържа витамини Е, А, В, D, PP и мастни киселини, които отговарят за външното и вътрешното състояние на кожата. Ежедневна му употреба има активиращ ефект върху процесите на регенерация и възстановяване, както и подмладяване на кожата на клетъчно ниво. Женшенът стимулира метаболизма на кожата и я освобождава от свободните радикали, които се натрупват под влиянието на външни фактори – редовното излагане на слънчева светлина и токсините на околната среда. Розата притежава антисептично, успокояващо и противовъзпалително действие.

Без изкуствени парфюми и оцветители.

Без съставки от животински произход. Без почистващи препарати. Не е тестван върху животни. Подходящо за вегани. 

Избягвай контакт с очите, ако се случи, просто изплакни с чиста студена вода.

Състав:

Aqua, Emulsified Sunflower wax (Helianthus annuus), Potenised® Wheat germ Oil (Triticum vulgare), Potenised® Mineral Oil, Potenised® Korean Ginseng, Grapefruit seed oil (Citrus paradisi), Vegetable Glycerine (Glycerin) and Rose Petal Aroma (Rosa damascena).

Абониране
Известявай ме за
guest
Inline Feedbacks
View all comments