Натурален сапун с масло от Нийм и витамин Е

24.80лв.

Натуралният сапун с масло от Нийм и витамин Е е идеален при алергии и остри състояния на скалпа и кожата. Може да се използва като меко и приятно антибактериално и противогъбично почистващо средство. Маслото от Нийм е чудесно средство за успокояване и овлажняване на кожата.

Заради 100% чистия си състав е подходящ както за тяло, така и за лице при проблемна или нормална кожа.

200мл.

Код: 0705 Категория:

Описание

Шикакай има анти дерматофитни свойства, които определят успешната му борба с гъбички, отговорни за кожни заболявания. Той е идеално средство при суха и раздразнена кожа и кожни проблеми като екземи и псориазис. Женшенът е ефективен при увеличаване на производството на колаген в дермата на кожата, за стягане, тонизиране и запълване на кожата, както и за намаляване на бръчките и фините линии. Билката действа и като избелващо средство за кожата, като помага в борбата срещу фотостареенето и пигментацията. Така прави тена по-младежки и свеж. Нийм омекотява сухата, напукана, стресирана и увредена кожа. Стимулира производството на колаген и поддържа кожата млада и еластична. Нийм поддържа тена на кожата, изсветлява петна и заличава белези. Възстановява водно-липидната структура на кожата – при атопичен дерматит, при начална и напреднала форма на псориазис и при екземи. Витамин Е спомага за задържане на влагата в кожата и е подходящ за всички типове кожа, той действа като овлажняващ агент. Спомага за изсветляване на тъмните петна и предпазва от свободните радикали. Сапуненото дърво има антибактериално, възстановяващо, подхранващо, почистващо, тонизиращо и хидратиращо свойство. 

Без изкуствени парфюми и оцветители.

Без съставки от животински произход. Без почистващи препарати. Не е тестван върху животни. Подходящо за вегани. 

Избягвай контакт с очите, ако се случи, просто изплакни с чиста студена вода.

Съдържание:

Aqua, Shikakai extract (Acacia concinna), Reetha extract (Sapindus laurifolia), Saponaria (Saponaria officinalis), Potenised® Natural Vitamin E (D-α Tocopherol), Potenised® Neem oil (Azadirachta indica), Sea salt (Sodium Chloride), Lemon (Citrus limonum), Turmeric (Curcuma longa)

Абониране
Известявай ме за
guest
Inline Feedbacks
View all comments