Самомасаж с топки “Пребори страховете”

69.00лв.

Масажът на живо ще се проведе в залата ни в гр. София, ул. “Братя Миладинови” 34

27.04.24г. от 10:00ч. до 13:00ч.

*Масажът ще се проведе само НА ЖИВО!

Носи си малко одеалце или голям шал, за да се завиеш, ако имаш нужда, удобни, топли дрехи, сутиен без банели.

Често искаме да направим нещо, но вътрешно нещо ни спира или усещаме, че се подкопаваме сами. Отлагаме, притесняваме се и какво ли още не. В гърба си крием всички страхове – осъзнати и скрити, крием вината в паласките и таза, несигурността в бедрата, а гнева малко под плешките. Накратко – най-голямата част от негативните ни емоции се крият в гърба ни!

Искрено ти препоръчвам това изживяване под формата на самомасаж! Позволи си да живееш в лекота!

Достъп до записа на курса: 3 месеца

Описание

Чувстваш ли се в застой? Лесно ли се ядосваш? Трудно ли казваш “НЕ”? Възползват ли се от добротата ти? Усещаш ли, че вече ти идва в повече? Ако е така, прочети следващите редове!

 

Думата “е-моция” произлиза от латински и означава “енерго-двигател”. В забързаното си ежедневие с всички норми и очаквания, които ни заливат отвсякъде не смеем да покажем нашите емоции, защото ни е втълпено, че е нередно! Да показваш любов е лигаво, да се гневиш е невъзпитано, ако си тъжна и плачеш си слаба и губеща, ако отказваш, то си надут нарцис с голямо Его… докато в един момент зацикляме в мисли и дори не знаем какво чувстваме. Нашата душа е тук, за да чувства и живее!

 

Смисъла на емоцията е да води до действие. Блокирането на ИЗРАЗЯВАНЕ на емоциите води до блокиране на съответната мускулна група, а това означава незадоволяване на нашите нужди! От там изпадаме в емоционален глад, депресия, тъга, нужда от одобрение и харесване от другите. Например ако изпитваш страх от първата крачка и често отлагаш, липсва ти сила и увереност, то надбъбречните и половите жлези са изтощени. Ако често имаш емоционален глед, то ти липсва чувство на любов. А иронията е, че тя идва отвътре! Ако си прекалено стресирана и гневна, то надбъбречните жлези и черния дроб са претоварени. При високи нива на адреналин и кортизол (стрес), мозъка кара дъвкателните мускули и раменете, както и таза с органите в него (дебело черво, тънко черво, полова система и др.) да се стегнат и така спираме потока на енергия в тялото. Резултатът е запек, подуване на корема, болки, наднормени килограми и още много други. Ако искаш растеж и развитие, приемане на себе си и другите, то трябва да се обърнеш към хипофизата и щитовидната жлеза. Контролът води до нежелание да видим и приемем реалността, тогава имаме проблеми с очите, ушите, лицевите мускули, коремните мускули. Глътнатите “Не-та”, стягат и блокират гърлото, дихателния апарат, хипофизата и щитовидката. Срамът стяга гениталиите и предизвиква липса на либидо и оргазми, трудно забременяване, болезнен цикъл, ранна менопауза, гъбични инфекции, кисти и миоми.

 

Тези мускулни блокажи предизвикват блокажи в потока на енергия в тялото.

Направих този самомасаж с две топки специално, за да трансформираш всичко това! Ще изчистим тялото, лимфата, физичните и психологичните блокажи!

Защо винаги повтарям “ДИШАЙ?” Защото както прекъсването ритъма на сърцето може да доведе до сериозни проблеми, така и липсата на кислород води до чувство на СТРАХ, ПРОВАЛ и СЛАБОСТ! Няма дишане – няма кислород, няма окисляване – няма енергия, няма енергия – няма живот, няма живот – няма дух! Следователно, ако искаме да чувстваме – трябва да дишаме!

 

Много често, чувам фрази: “За мен тялото не е важно, по-важен е духа!” Твоето тяло показва, в какво състояние е твоя дух! Двете са едно! И всеки един психичен блокаж се вижда в телесната ти обвивка, както и обратното.

 

Този курс съчетава знания, които събирам повече от 16 години. Съчетава в себе си над 10 различни курса, които съм преминала и ще трансформират тотално живота ти!

 

Работейки на физично ниво, ние освобождаваме емоциите и блокажите затворени в тази зона и отваряме потока. А на каквато вибрация вибрираме ние, това привличаме в живота си. Колкото по-малко блокажи имаме, толкова по-бързо материализираме собствените си желания.

 

А ти имаш ли желания, за които наистина копнееш?

Допълнителна информация

Варианти

Самомасаж с топки на живо в гр. София 03.06, Самомасаж с топки на живо в гр. София 13.05, Самомасаж с топки на живо в гр. София 22.04, Самомасаж с топки на запис, На живо 27.04.24г. от 10:00ч. в гр. София, Самомасаж с топки + ролер на живо в гр. София 16.12, Самомасаж с топки на живо в гр. София 02.12.23г. /събота/

Абониране
Известявай ме за
guest
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Силви Алендарова
Силви Алендарова
1 year ago

Масажът с топка беше нещо ново за мен, и нещо което исках отдавна да направя с Емилия на живо! Преживяването е нещо, което не се описва с думи – трябва да се преживее 🙂 И да, тялото боли после, но пък идва една лекота… Препоръчвам го силно, а аз продължавам вкъщи с топките от Semma. Благодаря ти, Еми 🙂