Разпродажба!

Фитнес топка Fitball 85см. – оранжева

Original price was: 25.95лв..Current price is: 20.76лв..

Фитнес топката FitBall е аксесоар, който подобрява общата стабилност, равновесието и стойката на тялото. Благодарение на нестабилната си повърхност тя ще те кара да поддържаш правилно положение на таза.

Изчерпан

Изпрати ми E-mail, когато отново е наличен!

Описание

Фитнес топката Fitball 85 cm – подобри стабилността, равновесието и стойката на тялото си с помощта на фитнес топка

Фитнес топката FitBall е гимнастическа топка 85 cm, която ще ти помогне да подобриш общата си стабилност и равновесие. Едновременно с това ще те научи да поддържаш правилно положение на таза и цялото си тяло в правилна стойка, а това ще помогне за намаляване на болките в гърба. Можеш да използваш фитнес топката Fitball и при упражнения, при които ще ти послужи като ефективен фитнес помощник. Ще я оцениш и като алтернативен стол пред компютъра или в офиса, който ще спомогне за предотвратяване на болките в гърба. Издържа на максимално натоварване от 200 kg. Пакетът включва и практична помпа.

Фитнес топката Fitball и нейните предимства:

 

  • подобрява общата стабилност и равновесие на тялото
  • подобрява стойката на тялото
  • поддържа таза в правилно положение
  • намалява болките в гърба
  • може да се използва и при упражнения за мускулна сила
  • служи за предотвратяване на болките в гърба
  • пакетът включва и практична помпа

 

Инструкции за употреба:

 

  1. Препоръчителен размер: Размерът на топката, посочен в името “FitBall 85 cm”, се отнася до нейния максимален възможен диаметър. На практика се препоръчва топката да се надуе до диаметър 80 cm.
  2. За да настроиш топката правилно, надуй я два пъти. Надуй веднъж, изчакай 24 часа и след това завърши надуването, за да достигнеш максималния капацитет.
  3. Дръж топката далеч от боядисани стени, дървени мебели или дървообработващи зони. По същия начин я предпазвай от домашни любимци, които могат да повредят топката.
  4. Не използвай топката върху хлъзгава повърхност като дървен под или плочки, особено ако тренира или седиш на топката.
  5. Ако искаш да използваш топката като помощно средство при раждане или упражнение по време на бременност, първо се консултирай с лекар.
  6. Съхранявай топката в чиста, суха и добре проветрена среда.
  7. Не използвай силно киселинни или алкални почистващи препарати за почистване на топката. Не излагай топката на пряка слънчева светлина и не я съхранявай при високи температури.
  8. Топката може да издържа приблизително 150-200 кг тегло. Когато я използваш, обърни внимание на разпределението на силите и не я претоварвай твърде много на едно конкретно място.
Абониране
Известявай ме за
guest
Inline Feedbacks
View all comments