Уебинар “Заличаване на белези и дълбоки бръчки”

69.00лв.

Запис на уебинара от 19.04.23г.

Достъп до курса: 3 месеца

 

Категория:

Описание

Курс, който сами пожелахте!

Тормози ли те гневната бръчка? А имаш ли белези след секцио, от удар, шевове и наранявания? В този курс ще си поговорим за белезите и как да ги намалим и заличим. Ще си поговорим за белезите от акне и какво може да направиш, как да премахнеш сраствания след шефове и травми, и нещо за което много ми писахте: “Как да разгладя белег от секцио?”. 

Всеки един белег причинява срастване, в което има психологична и физична травма. Когато обработваме белега, ние изчистваме психологичните травми и едновременно освобождаваме зоната, за да може тялото да се движи спокойно. Всяко едно срастване заради белег реално причинява стопиране на движението в тази зона, но стопирайки го, кръвта, лимфата, хранителните вещества не циркулират и по този начин се пречи на движението в цялото тяло. Конкретно при секциото, когато има срастване на този белег, то причинява изтегляне на всичко от долните крайници към себе си, както и на всичко от главата, ръцете и горната част на тялото към себе си. Така той се превръща в център, точка на привличане и свлича и издърпва всичко към себе си. Тук не говорим за козметичната част, а за здравето и правиланата функция на тялото. Това е и причината да е толкова важно този белег да се изглади и изчисти. В уебинара ще поговорим за различните белези и тяхното местоположение, какво значат и как да се изгладят и заличат. Ще покажа и заглаждане и заличаване на дълбоки бръчки, какво значи появата им и защо е важно да ги заличим не само козметично, а заради здравето ни.

По време на уебинара ще ви трябва огледало и да сте измили мястото, което ще работим (ако е лице), ако е тяло не е задължително да се измие непосредствено преди процедурата. Ако някой има мазна кожа на лицето и ще работи бръчки, то си подгответе и салфетка или памук с флорална вода/ термална вода/ тоник или Kangen вода 6 pH 🙂

Абониране
Известявай ме за
guest
Inline Feedbacks
View all comments