Уебинар: Спри емоционалния си глад: “Подари си свобода”

99.00лв.

Готова ли си да се освободиш от зависимостите и да преодолееш различните видове емоционален глад, които подтискат твоята емоционална и физическа свобода?

Бъди себе си и се освободи от цикъла на опити да задоволиш емоционалния си глад с нездравословно поведение. Приготви се да изживееш трансформация, след която ще изградиш силни и здрави навици, които да те правят щастлива и пълноценна, господарка на вътрешната си свобода и действия.

Включи се в уебинара “Пътуване към свободата” и си върни живота обратно!

Запис от 31.01.2024г.

Достъп до курса: 3 месеца

Категория:

Описание

Какво за теб е зависимост?

Повечето хора я свързват с алкохолизъм, наркотици, вандализъм… все много сериозни пороци. Истината е, че има много зависимости, които не искаме да видим, и още по-малко да ги признаем. Зависимост от сладко, тесто, цигари, одобрението на другите, чувството да сме полезни, шопинг, безцелно скролване, да отговаряме веднага на телефона, винаги да сме гримирани, да купуваме книги, да ходим на курсове и тн.  Да, дори и последните изброени.

 

Основата на емоционалния глад е незадоволената емоция. Например, ако пиеш кафе, помисли кой от родителите ти е пиел кафе и кога. Каква си била ти и какво си чувствала тогава, в онзи момент. Понякога тъпченето с храна без да сме гладни е отлагане на нещо, което трябва да свършим. Гладът за сладко е признак на липса на радост в живота, т.е ако търсиш и искаш сладко, ти не си позволяваш тази радост и носиш много тъга в себе си. Ако не можеш без секс, то търсиш одобрение, искаш да се почувстваш желана, обичана и ценена. Емоционалният глад включва и това, да правим всичко за всички и да не може да кажем “не”. Алкохолът от своя страна е бягство от реалността, но тази реалност е тук и сега и не можем да бягаме вечно.

 

Ние имаме 3 тела – емоционално, физическо и ментално. Трите тела са свързани помежду си. Всяко тяло има различни нужди, но ние сме едно! Физическото тяло зависи от емоционалното и менталното. И така всяко едно зависи от другите две. Винаги щом искаме да преядем с храна, сладко, да скролваме безцелно в интернет, да следим чуждия живот, да отлагаме, да пушим, да пазаруваме без да имаме нужда, значи нещо ни липсва на емоционално ниво. Ако имаме незадоволени емоции, то замъгляваме преценката си и не можем да бъдем в покой и в мир със себе си.

 

П.П За курса ще ти е нужна топка за тренировка 65см.

Теми, които ще разгледаме в уебинара

  • Глад за сладко: Разбери защо търсиш сладки храни и как това е свързано с липсата на радост и удоволствие в живота ти. Ще ти разкрия тайни практики за намаляване на желанието за сладко и заместване на негативните емоции със здравословни алтернативи. Ще пуснем натрупаната тъга и ще си позволим щастие в живота. 

  • Глад за джънкфууд и тестени изделия: Ще разгледаме причините зад желанието ни за неполезни и нездравословни храни. Ще научиш как да изчистиш тези вредни навици и да ги замениш с полезни и хранителни алтернативи.

  • Глад за цигари и алкохол: Разбери как тези зависимости влияят върху твоите емоции и как да изградиш здравословни и положителни стратегии за изчистване на тези зависимости. И преди всичко ще разбереш каква емоция криеш зад тях на подсъзнателно ниво.

  • Глад за секс и търсене на одобрение: Разбери връзката между емоционалния глад и търсенето на физически и емоционални потребности от другите. Ще разгледаме важността на това да се обичаме и приемането на себе си, за да преодолеем това. 

  • Зависимост от социалните мрежи: Забрави за  безкрая на скролването и потребителската зависимост от социалните мрежи. Ще ти предоставя инструменти за управление на времето и създаване на здравословни навици в онлайн средата.

  • Шопинг и зависимост от чуждо мнение: Разбери как прекомерния шопинг и постоянното търсене на одобрение могат да бъдат свързани с емоционалния глад. Ще научиш как да намалиш ненужните покупки и да се освободиш от зависимостта от мнението на другите.

Има ли начин да се върнеш към себе си?

ДА, ИМА! Ще ти разкрия всички видове емоционален глад, ще ти обясня как се зараждат, какво означават и ще те науча как да ги премахнеш завинаги от живота си. Ще ти дам непоказвани до сега практики и техники, с които ще погледнеш по нов начин на живота си и нещата, които те държат в капана си. Ще се освободиш от оковите им и ще заживееш в свободата да бъдеш себе си отново!

Спомни си за мига, в който се влюби за първи път… Беше ли гладна? Не, разбира се. Мислеше само за него и как ще го видиш. Как ще го докоснеш, целунеш, какво ще правите, къде ще ходите. Мислеше само за начина, по който той те караше да се чувстваш. Емоциите бяха нахранени! А ти можеше с дни да не ядеш или да си на пакетче солети. Тялото реално има наистина нужда от малко количество храна, но заради липсващите ни емоции, ние увеличаваме порциите, без да го осъзнаваме. Влизаме в един омагьосан кръг, в капана на липсите ни. Но от това има изход! Ако си готова да усетиш отново свободата да бъдеш себе си и да живееш в пълна свобода и лекота – заедно ще минем този път към твоята свобода! 

Абониране
Известявай ме за
guest
Inline Feedbacks
View all comments