Стоп на цигарите и емоционалния глад за тях!

48.00лв.

Спри емоционалния глад за цигари и се избави от зависимостта си към тях. Кажи стоп на цигарения дим и никотина. Живей в свобода и хармония със себе си!

Цената включва хомеопатия в рамките на 21-31дни.

Описание

Пушенето на цигари е един от най-опасните и пристрастяващи навици, с който много хора се борят да се откажат. Въпреки че може да изглежда като физическо пристрастяване, то често се корени в емоционален глад – опит да се запълни празнина от липсваща емоция. Този емоционален глад може да се прояви по различни начини, от неспособност да се справиш със стреса или безпокойството до използването на цигари като начин за бягство. Много хора се обръщат към цигарите, когато се чувстват стресирани, тревожни или ядосани. Тази заблуда, представяща цигарите като комфортна зона може да доведе до пристрастяване и сериозни рискове за здравето.

 

Отказването на цигарите не е лесно, но вече има начин да управляваш желанието си и да спреш нуждата си от тях веднъж завинаги. Чрез напълно безвредната хомеопатична терапия, изготвена индивидуално за теб.И тук ще ти кажа, че хората, които се откажат от пушенето, не само намаляват риска от развитие на сериозни здравословни проблеми, но и придобиват чувство за свобода и контрол над живота си.

 

Всеки един емоционален глад тегли много ресурси и много енергия от нас. Това е признак за празнина, емоционална травма, нещо, което липсва и не е задоволено чисто емоционално. Запълвайки го с цигари, тази нужда не се задоволява и дупката започва да става все по-голяма и по-голяма. Спирайки цигарите се освобождава ресурсът, с който да се запълни тази празнина с това, от което имаме нужда- щастие, радост, подкрепа, любов и тн.

Спри цигарите бързо и лесно!

Чрез метода на автоназодите може да се направи и индивидуално хомеопатия за конкретен проблем. Ще ни е нужен твой фас, който ти самата си изпушила. Трябва да е твой, за да има твоята слюнка по него и да е никотинът, който предпочиташ да пушиш. Ако фасът е на друг човек, хомеопатията автоматично се зарежда за този човек и няма да има влияние при теб. Чрез изпушения фас се зареждат хомеопатични топченца, които са напълно безвредни. Всеки път, когато ти се допуши е нужно само да вземеш хомеопатията и желанието ще изчезне веднага. Приемайки ежедневно тези топченца, желанието ти за цигари постепенно ще намалее докато изчезне напълно и вече няма да имаш нужда от тях, нито ще мислиш за цигари. Същото може да се направи и ако мислиш и ти се яде само конкретна храна или ти се пие точно конкретен вид алкохол.

Защо да поръчаш своята хомеопатия сега!

*Няма да заместиш цигарите с друг вреден навик или с тъпчене с храна

 

*Хомеопатията е напълно безвредна

 

*Няма да се притесняваш, че цигарите влияят на цвета на усмивката ти

 

*Не е нужно да дъвчеш дъвка преди да се целуваш с любимия човек

 

*Не е нужно да се криеш от любимите си хора и тайно да пушиш

 

*Ще направиш огромна услуга на здравето и организма си

 

*Ще забравиш за неприятния цигарен дим

 

*Ще осигуриш по-здравословна среда за теб и любимите ти хора

 

*Не на последно място ще спестиш много пари

 

*Не се препоръчва на деца до 18 годишна възраст!

Или по-подробно !

  • Подобрено здраве: Най-големият плюс е, че прекратяването на пушенето е свързано с изключително положителни ефекти върху здравето. То намалява риска от сериозни заболявания, като рак на белия дроб, рак на устата, сърдечно-съдови заболявания, хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ), бронхит и множество други пулмонални проблеми.

  • Подобрено физическо състояние: Когато спреш да пушиш, ще забележиш подобрение в твоята физическа издръжливост, дихателна функция и сила. Кожата ти ще стане по-сияйна и по-малко склонна към ранното стареене.

  • Подобрено финансово положение: Пушенето е скъп навик. Като спреш, ще спестиш значително количество пари, което можете да използваш за други неща, които ти носят удовлетворение, полза или емоция.

  • Подобрение на вкусовите и обонятелните способности: Пушачите имат често намалена чувствителност на вкуса и обонянието поради увреждането на рецепторите в устата и носа. Когато спреш да пушиш, вкусовете и ароматите отново ще се засилят.

  • Подобрение на качеството на живота: Спирането на пушенето може да ти даде по-голяма енергия, повишено настроение и по-добро самочувствие. Ще се чувстваш по-освежена и по-способна да се ангажираш с активности, които ти носят наслада и щастие.

  • Защита на околната среда и любимите хора: Пушенето вреди и на хората около теб. Когато спреш, ще защитиш своите близки от излагане на тютюнев дим и ще помогнеш за опазването на околната среда от замърсяване с тютюневи отпадъци.

Абониране
Известявай ме за
guest
Inline Feedbacks
View all comments