Разпродажба!

7-дневен маратон за плоско и стегнато коремче “Изваян корем – щастливо тяло” 01.07-07.07.24г.

49.00лв.249.00лв.

Търсиш идеалното решение за плосък и стегнат корем без болка и подуване? Искаш систематизиран курс с точни и ясни насоки и упражнения за секси оформено коремче без подкожни мазнини? Искаш да изчистиш тялото си от натрупаните килограми и токсини в коремната област? И го искаш бързо, лесно и сега?

7-дневният маратон за плоско и стегнато коремче “Изваян корем – щастливо тяло” е твоето решение за здрав, плосък и стегнат корем! Включи се сега и се наслади на невероятните резултати!

ВСИЧКИ техники в този курс НЕ са подходящи при бременност.

Маратонът ще се проведе: 01.07-07.07.24г.

Ако искаш да се хвърлиш в дълбокото и да се сдобиеш с мечтаната визия – секси стегнато дупе, плоско коремче и повдигнати и оформени гърди, то искрено ти препоръчвам да си вземеш Ексклузивнят пакет от три 7-дневни маратона на запис “В тяло на Богиня“. Красотата е емоция, която ЗАСЛУЖАВАШ!

Достъп до курса: 3 месеца

Код: Няма Категории: ,

Описание

Знаеш ли, че стреса преминава през очите и се събира в корема ни. А знаеш ли, че когато дълго време сме подложени на стрес, той се превръща в неосъзнати страхове и дори фобии.

 

Когато те боли корема на психосоматично ниво, това е притеснение. Притесняваш се за другите или за теб самата, страхуваш се, позволяваш чуждите потребности да застанат пред твоите собствени. Проблемите с корема са свързани със страхове и неприемането им, отказа да разберем защо и от какво се страхуваме. Състоянието на стомаха показва как приемаме новите събития в живота си, а на червата дали можем реално да пуснем старото. Ако ти не се чувстваш добре и коремът ти не се чувства добре и обратното! Както храносмилателната ни система влияе на психическото ни състояние, така психическото ни състояние влияе на храносмилателната ни система. В този маратон ще разгледаме причините за подуване, неразположение и затлъстяване в областта на коремчето на физическо и психоматично ниво. 

 

В много здравословни направления, както и в китайската медицина, здравите черва са признак за здрав и пълноценен живот. Ако храносмилателната ни система е жива, ние имаме желание за живот, защото стомаха отговаря за това как храносмиламе новите идеи и случващото се с нас. Как възприемаме емоциите- реално за всички емоции, които преглъщаме и за всичко, което преживяваме. Червата пък от своя страна отговарят за това как пускаме всичко старо и живеем в миналото. Ако имаме проблем със стомаха, ние няма да възприемаме новите неща, които ни се случват, няма да виждаме и приемаме възможностите, те ще ни се струват като пречки, все едно “трябва”, но аз не искам и съм си добре в комфортната ми зона, където съм стъпила “здраво”. Ако имаме проблем с червата, постоянно съжаляваме и разказваме за това, какви сме били в миналото, какъв е бил партньора ни, какви сме били ние, какви неща сме правили, не живеем в момента, не живеем тук и сега.

 

Здравият стомах и черва, здравото храносмилане, доброто храносмилане, добрата перисталтика и правилната работа на храносмилателната система ни връщат желанието за живот. Ако се чувстваме зле, ако нямаме енергия, то нашата храносмилателна система е в застой, в ступор. Преглътнали сме толкова емоции и си живеем в тези емоции от едно време, но ние не сме хората, които сме били вчера, ние сме вече други и живеейки в миналото, означава да се откажем от живота и така реално губим живота, губим възможността да живеем и животът преминава през нас, а не ние през него.

 

Ще преминем през всичко, което е нужно да знаеш за зоната на коремчето, като биология, физиология, психосоматика, масажи, тренировки и техники за тейпиране. Ще те науча на най-бързите и работещи техники и упражнения за плосък и стегнат корем, ще те науча как да активираш различните мускули в коремната област и кой за какво точно отговаря. Не е нужно да правиш 100 упражнения, а да правиш точните упражнения, които да изпълняваш правилно. За това ще ти разкрия и тайни и хитринки, с които да засилиш резултатите и да постигнеш по-бърз и видим ефект още в началото. Това е като с колагена. Супер е да приемаш колаген, но ако го приемаш с вит. С засилваш усвояването и ефекта му тройно. За това е важно и да знаем хитринките и триковете, с които да засилим дадена тренировка или упражнение. Точно това ще направим в този маратон.

 

Ще поговорим защо се появяват запек, стомашни неразположения, подуване, тежест, болка, дискомфорт, къркорене, газове, как те са свързани с патогените, токсините и психологическите и физическите блокажи и как всичко това води до спад в самочувствието.

Топ упражнения за красив, стегнат и плосък корем!

  • Ще се почувстваш добре в кожата си: Стегнатият корем придава естествена привлекателност и сексапил на тялото. Това води до повишаване на самочувствието и удовлетвореност от външния вид. Ще се освободиш от задържаните емоции и ще усетиш свобода и лекота в психиката и физическото си тяло.

  • Укрепване на коремните мускули: Тренирането на коремните мускули ги активира и укрепва. Силните коремни мускули осигуряват по-добра опора за гръбначния стълб, намаляват риска от изкривявания и помагат за правилната стойка на тялото. Корема отговаря за нашата стабилност в живота.

  • Подобряване на основната функционалност: Коремните мускули са отговорни за стабилността и поддържането на правилната функция на коремната област. Силните коремни мускули подобряват общата мобилност на тялото и не позволяват натоварването на гърба. Силните мускули предпазват органите и ставите от стрес и претоварване. Като едновременно не позволяват задържане на храна и токсини в тялото ни.

  • Подобряване на храносмилателните и отделителни процеси: Редовното трениране на коремните мускули стимулира нормализирането на храносмилането и предотвратява проблеми като запек, подут корем и стомашен дискомфорт.

  • Повишаване на енергията и издръжливостта: Тренирането на коремните мускули подобрява циркулацията на кръвта и кислорода в тялото, което води до повишена енергия и издръжливост. 

Бързо, лесно, ефективно !

Завършена и цялостна система от бързи, лесни, ефективни и работещи тренировки за плосък, секси и стегнат корем без подуване и дискомфорт! Тренирай в удобно за теб време на удобно за теб място! Ще обхванем цялата зона на корема и всички мускули в него. Ще се научиш как да активираш даден мускул и за какво отговаря той. Включи се в това онлайн предизвикателство с поддържаща Вайбър група за споделяне и насоки ипостигни мечтаното секси коремче докато се забавляваш! Никога не е било толкова лесно да влезеш във форма и да постигнеш УАУ резултати за толкова кратко време! Маратон, в който не само ще постигнеш перфектния плосък корем, но и ще се научиш да разбираш какво ти “говори” коремчето ти.

 

П.П За курса задължително ще е нужен тейп. Аз препоръчвам тези 2 вида: КИНЕЗИО ЛЕНТА ARES AMAZON и КИНЕЗИО ЛЕНТИ ARES EXTREME. Ще са ти нужни още: ролер за масаж, а ако си напреднала в масажите с ролер, то ти препоръчвам този и топка за тренировка 65см.

БАЗОВ пакет

149лв
99 лв
  • Достъп до целият 7-дневен маратон
  • Поддържаща и мотивираща скрита група във Вайбър
  • Пълен достъп до всички техники и практики в маратона
Популярно

ВИП пакет

345лв
249 лв
  • Достъп до целият 7-дневен маратон
  • Поддържаща и мотивираща скрита група във Вайбър
  • Пълен достъп до всички техники и практики в маратона
  • 7-дневен личен чат с Куратор по време на маратона
Популярно

Допълнителна информация

Варианти

На запис, Базов пакет ""Изваян корем – щастливо тяло" на живо, ВИП пакет ""Изваян корем – щастливо тяло" на живо, Включи се и тествай само първите 3 дни на маратона

Абониране
Известявай ме за
guest
Inline Feedbacks
View all comments