Разпродажба!

ЛАГЕР за красота и хармония “Щастието да бъдеш себе си” – 19.08-25.08.2024 г. 

500.00лв.2500.00лв.

Лагер насочен към гъвкавост на тялото и психиката + лицева гимансика и извайване на лицев контур

Красотата, която не се измива с вода!

Група само до 20 души!

 

 

купи на изплащане
12 x 48.74 лв.
Код: Няма Категория:

Описание

Последните месеци все по-често чувам: “Ема, излъчването и енергията ти много са се променили! Как го направи?”


На този лагер ще ви покажа и ще преминем през процеса, за да го постигнете и вие!

 

Какво ще правим? Ще съчетаем полезното с приятното. Всеки може да вземе партньора и децата си, и така да има време за себе си и за тях, без да се чувства виновен, че трябва да избира. 


Сутрин от 8ч. до 10ч. на чист въздух на поляна със зелена трева и под звуците на птиците ще имаме 2 часа освобождаване на блокажи и отпускане на фасциите (съединителната тъкан) в тялото. Ако си с дете до 12 г – то може да заповяда с теб безплатно на сесиите ни. Фасцията освен за нашата стойка, отговаря и за нашите преживявния, тя е хранилище за случилото ни се в живота. Тя пази нашите преживявания като във фото албум, който разглеждаме всеки път, когато раздвижим дадена зона. А спомените определят нашите реакции към новите събития. Освобождавайки ги, ние пускаме заученото поведение и си позволяваме да променим модела на реакции. Променяме усещанията си, а от там и емоциите, които изпитваме. Започваме да чувстваме лекота, свобода, щастие и любов във всичко, което правим, във всичко, което сме.


След това ще имаме свободно време за любимите си хора и обяд. След обяда всички желаещи заедно ще правим разходки сред планината или ще се отдадем на заслужена почивка. 


След вечеря ще имаме лицева остеопатия, фейсбилдинг, ревитоника, масажи и различни техники за скулпториране на лицето. А в два от дните ще направим констелации свързанис нашия път и този на душата, защо сме дошли в този живот и какво искаме да изживеем. А също така щр поговорим с женската си енергия и с вътрешното си дете. Ще имаме техники за сваляне на маските и пускане на негативните емоции.  

Нужни неща за лагера:

1. Постелка за тренировка

2. Надуваема 65 см. топка (ще я надуем на място с помпа)

Ако нямаш топка, мога да ти донеса на място 🙂 Нужно е само да я поръчаш през сайта, като в коментар към поръчката да напишеш, че ще я вземеш на лагера, като може да я заплатиш през сайта или на място по време на лагера. 

Дни
Часове
Минути
Секунди
За съжаление ритрийта вече започна!

Нашето лице издава емоциите, бушуващи вътре в нас!

Провисналият клепач говори за неща, които не искаме да видим. Бръчката между веждите, издава гнева кипящ в подсъзаннието ни. Провисналият контур показва тъгата в душата ни и ни напомня за пътя, който сме изгубили. Сякаш лицето, което ни гледа от огледалото му е тъжно да ни гледа какво си причиняваме, сякаш сме забравили за какво сме дошли в този живот и чака да си спомним. 

 

Ботокса, филърите, пластичните операции и интервенции изпъват бръчки, повдигат клепачи… но истината отдолу си стои. И душата ни знае това, тя не може да бъде излъгана. Блокирането с ботокс и изрязването на ненужното спира мимиките, а с тях спира и изпитването на емоциите. Накрая ставаме като кукли – красиви и емоционално празни. Търсим какво да запълни тази празнина, а реално се нуждам просто от движение в тези мускули. Критикуваме лицата си, телата си, как изглеждат, как се състаряват… а не осъзнаваме, че ние сме им го причинили. Обвиняваме храната, децата, ежедневието…. а истината е, че просто трябва да свалим маските и да си спомним кои сме. 

За 7 дни ще те науча как да се освобождаваш от ненужното и да бъдеш себе си. Ще те науча кое е твое и кое не е. 

 

Ще освободим очите и ще усетим как спокойствието, баланса и хармонията текат във вените ни, защото очите са нашето възприятие за външния свят. Информацията минава през очите и отива в черния дроб, а реално ние постоянно гледаме нещо. Постоянно виждаме шарени неща, когато шофираме минават бързи картини пред очите ни, гледайки филми, пред нас минават бързи кадри, синята светлина /която щом ме следваш, се надявам да си премахнала/, билбордите, всички тези информационни, визуални и виртуални неща, които ни заливат, реално товарят очите. От там започва паднал клепач, който показва претоварване на нервната система – симпатикова и парасимпатикова, от там органите не могат да функционират както трябва, защото започват или да се претоварват или да дърпат назад и да влязат в застойно състояние. Това са хипер и хипофункция. Ще ти покажа как лесно с помощта на доказани техники може да промениш цялото си изражение. Или както обичам да казвам, това са техники, след направата на които телефонът ти няма да те разпознае с лицевото разпознаване. Ще забравим за гнева, за обидата и за вината. Ще повдигнем скулите и ще оформим устните, и ще усетим колко сила има в думите ни, как те правят нашия образ пред света. Ще изчистим чуждите мисли и вярвания, и ще разберем кои реално са наши. А най-хубавото е, че животът ще стане много по-лесен, целите много по-ясни, желанията много по-конкретни, а чуждите страхове, ще се изпарят от полето ни. 

 

В това събитие ще работим и психика, защото в лицето са скрити абсолютно всички емоции, които са вътре в нашето тяло. 

Ексклузивно събитие за корекция на лицевите черти и лицевата симетрия по естествен и безопасен начин.

 

Много жени търсят процедури или козметични продукти, които да им помогнат да се почувстват по-добре в кожата си, или чрез които да прикрият или отстранят това, което не им харесва. Корекциите в лицето и козметичните и хирургически процедури свързани с външния ни вид са най-често срещани и желани от дамите. Истината е, че колкото и средства и усилия да вложим, за да премахнем дадено нещо, ако не коригираме и не оправим първопричината за появата му, то ще се връща отново и отново, което в повечето случаи води не само до усложнения, но и до спад в самочувствието и увереността ни в самите нас. Външният вид е отражение на вътрешното ни състояние. То е огледало на нашето здраве, емоциите и чувствата, които минават през нас и които задържаме, храната, която ядем, начина, по който мислим за себе си. Няма как да се спре времето отвън, ако не се погрижим за времето вътре в нас. За да може кожата ни да няма бръчки и да е нежна, еластична и красива, трябва да се оправят процесите, случващи се под нея. За да може една корекция да остане във времето, да е безопасна за здравето и да не крие рискове, тя трябва да е естествена. Всяка жена може да го постигне, да има мечтаната кожа, устни, носле, скули и то по напълно естествен начин. Това и ще правим по време на петте ни дни заедно. 

✅ Заглади БРЪЧКИТЕ
✅ Повдигни КЛЕПАЧИТЕ
✅ Оформи СКУЛИТЕ
✅ Намали и моделирай НОСЛЕТО

✅ Подобри циркулацията на ЛИМФАТА и еластичността на КОЖАТА
✅ Увеличи обема на УСТНИТЕ
✅ Премахни ДВОЙНАТА БРАДИЧКА
✅ Стегни ШИЯТА и ДЕКОЛТЕТО
✅ Намести ЧЕЛЮСТТА

✅ Върни ВРЕМЕТО назад

✅ Възстанови структурата на МУСКУЛАТУРАТА

✅ ЛЕСЕН, НАТУРАЛЕН и БЕЗВРЕДЕН метод за подмладяване, регенерация и моделиране на ЛИЦЕТО

✅ Раздвижи КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ в лицето и снабди клетките му с нужното количество КИСЛОРОД

✅ Подмлади цялостно ЛИЦЕТО и КОЖАТА

✅ Активирай ЛИЦЕВАТА МУСКУЛАТУРА

✅ ЛИФТИНГ ЕФЕКТ като след пластична интервенция

Знаеш ли, че ако имаш асиметрия в лицето , тя минава през цялото ти тяло

Моят личен опит

Много години изправях и коригирах стойка, ако ме следиш или си гледала някое от предаванията с мое участие, си запозната с това. Премахнах дюстабания, оправих блокажите в кръста и тн., но от асиметрия в долна челюст и от един изместен зъб, реално трябваше да правя корекция на стойка на всяка втора седмица. В рамките буквално на няколко дни, цялата ми стойка се изкривяваше от неправилната захапка. И тук идва парадокса, че дори да сме оправили тялото и стойката, ако има асиметрия в лицето, тя ще рефлектира отново и отново върху тялото и стойката ни, а от там и на нашите емоции. По този начин циклим нон-стоп в правене на упражнения за корекция на стойка. Ако искаме това да спре, трябва да довършим с корекция на лицево-черепната структура. В рамките на 7 дни ще наместим и освободим блокажите в лицево-черепните кости, от което ще се освободи и самата психика. Ще спре напрежението в главата и ще помогне при мигрена, наличие на диоптър, астигматизъм.

 

Остеопатията за лице в комбинация с лицевата гимнастика и Фейсбилдингът са доказани и ефективни техники, чрез които се повдига лицевия контур, скулите, брадичката, нослето, устните се оформят и лицевите мускули се активират.

 

Остеопатията за лице е естествен метод, чрез който се балансира и хармонизира структурата на лицето. Работи се върху различни зони на лицето, включително челюстта, скулите, носа, устните и брадичката. По този начин се подобрява позицията и функцията на тези структури, което води до повдигане на лицевия контур.

 

Фейсбилдингът е комбинация от техники и упражнения, които се фокусират върху активирането и заздравяването на лицевите мускули и моделирането на отделните части на лицето по желан от нас начин. Тези специално разработени упражнения се използват за да се укрепят и повдигнат мускулите в областта на челюстта, скулите, носа, устните и брадичката. Това автоматично води и до повдигане на лицевия контур и стягане на кожата, като същевременно се активират мускулите, което придава младежки и подмладен вид на лицето. Буквално връщаме времето назад!

В лицето си ние задържаме негативни емоции като стрес, тъга, гняв, болка, обида, вина, като по този начин се образуват застой и блокажи, които водят до асиметрия, деформация в областта на лицето и мускулни спазми. Това са и основни причини за поява на дълбоки бръчки, отоци, подпухналост, застойни процеси, отпусната кожа, свлечен лицев контур, хлътвания и провисвания, което води до преждевременно стареене на лицето и нездравословен вид на кожата. Желанието за постигане на хармонична визия и младежка свежест на лицето е нещо, което всики жени желаят. По време на петте дни ще покажа и ще направим доказани и ефективни техники, чрез които се повдига лицевия контур, скулите, брадичката, нослето, устните се оформят и лицевите мускули се активират. Ще освобождаваме фасциите, ще отблокираме емоции, ще си позволим свобода и лекота. 

Дните ни ще започват с едночасово разтягане и ще завършват с двучасови техники за лице, с които ще освободиш, отблокираш и оформиш лицето си. Останалата част от деня ще ти е свободна и може да се отдадеш на почивка, може да си организираме разходки, походи или излети. А ако си със своите любими същества, то можеш да се насладиш на времето с тях. Хотелът предлага и различни организирани мероприятия, в които също може да се включиш срещу заплащане на място. Това е идеалната възможност да съчетаеш полезното с приятното и да си с любимите си хора. А може да дойдеш и сама свързвайки се със себе си или с приятелка, с която да споделите преживяването и да преминете заедно през трансформацията.

 

ВАЖНО: 

 

Лагерът може да бъде заплатен изцяло или да запазите своето място с капаро от 500 лв. Като останалата сума може да бъде заплатена до първият ден от старта на лагера. При отказ или невъзможност за присъствие на лагера, след заплатено капаро, капарато не се възстановява, само може да бъде приспаднато ако друг човек дойде на твое място. 

Райското кътче, на което ще бъдем - Гранд Хотел Банско

ВАЖНО:

 

За да запазиш място за лагера  е нужно да направиш поръчка през сайта и да заплатиш капаро от 500 лв. След това наш служител ще се свърже с теб, за да запазите стая в хотела. Сумата за хотел се заплаща към самия хотел, както следва:

 

* 129 лв на възрастен за нощувка при двойно настаняване и 232 лв. при единично настаняване на база All Inclusive. 

 

*Деца от 6 до 11,99г се настаняват с двама възрастни в едноспален апартамент и доплащат 50лв. на вечер за помещение.

 

За да се възползваш от тази цена е нужно ние да подадем данните ти (две имена и телефон) към хотела, което се случва след капариране за участие. Ако желаеш да дойдеш с партньор е възможно – като в поръчката като коментар напиши неговите имена и че искате да сте заедно в стая. А ние ще съдействаме. 

 

Останалата сума може да бъде заплатена до първият ден от старта на лагера или на място при пристигане.  При отказ или невъзможност за присъствие на лагера до 15.07.2024г. капарото бива напълно възстановено. След тази дата(включителни и 15.07.2024г.) капарато не се възстановява, само може да бъде приспаднато ако друг човек дойде на твое място. 

Цената за настаняване в хотела не е включена в цената за ритрийта и се заплаща към самия хотел, след запазване на място при нас 🙂

Допълнителна информация

Варианти

Златен пакет, ВИП пакет, Диамантен пакет, Капаро, Цялата сума

Абониране
Известявай ме за
guest
Inline Feedbacks
View all comments