Разпродажба!

15-дневен маратон “Красота, естетика и симетрия” – част 1/ (Остеопатия 1)

0.00лв.499.00лв.

Маратон насочен към наместването на скулите и брадичката, оформянето на лицето и цялостно повдигане на лицевия контур. Корекция на асиметрия и несъвършенства в лицето.

Разбери как да постигнеш перфектният баланс между кожа, мастна тъкан, кости и лицеви мускули. В маратона ще се съчетаят Остеопатия, Фейсбилдинг и техники и упражнения, които са част единствено от индивидуални консултации и Лагера за пълна промяна.

На запис

Достъп до курса: 3 месеца

Код: Няма Категория:

Описание

Знаеш ли, че твоето лице говори? Когато направихме живите събития за Тотален лифтинг, на всяко едно от тях имаше по над 50 души и всички от тях питаха дали няма запис, който да си купят, защото са уникални като ефект, но няма как да запомнят всичко, което направихме на място. Имаше и много желаещи събитията да са и онлайн освен на живо и този маратон е плод на вашите желания. И знам, че ще промени живота на много дами!!! Заслужавате да имате най-чаровната усмивка, да се чувствате уверини в собстената си кожа, без нужда от грим, филъри, специална прическа или светлина. Естествената красота е неповторима, а чара, който се крие в нея е неустоим.  

Магията на моделиране на лицевия контур !

По време на маратона ще повдигнем скулите, ще освободим очите и ще усетим как спокойствието, баланса и хармонията текат във вените ни, защото очите са нашето възприятие за външния свят. Информацията минава през очите и отива в черния дроб, а реално ние постоянно гледаме нещо. Постоянно виждаме шарени неща, когато шофираме минават бързи картини пред очите ни, гледайки филми, пред нас минават бързи кадри, синята светлина /която щом ме следваш, се надявам да си премахнала/, билбордите, всички тези информационни, визуални и виртуални неща, които ни заливат, реално товарят очите. От там се появява паднал клепач, който показва претоварване на нервната система – симпатикова и парасимпатикова, от там органите не могат да функционират както трябва, защото започват или да се претоварват или да дърпат назад и да влизат в застойно състояние. Това са хипер и хипофункция. Ще ти покажа как лесно с помощта на доказани техники може да промениш цялото си изражение. Или както обичам да казвам, това са техники, след направата на които телефонът ти няма да те разпознае с лицевото разпознаване. Ще забравим за гнева, за обидата и за вината. Ще повдигнем скулите и ще оформим устните, и ще усетим колко сила има в думите ни, как те правят нашия образ пред света. Ще изчистим чуждите мисли и вярвания, и ще разберем кои реално са наши. А най-хубавото е, че животът ще стане много по-лесен, целите много по-ясни, желанията много по-конкретни, а чуждите страхове, ще се изпарят от полето ни. 

Красотата е емоция, която заслужаваш!

✅ Заглади БРЪЧКИТЕ
✅ Повдигни КЛЕПАЧИТЕ
✅ Оформи СКУЛИТЕ
✅ Намали и моделирай НОСЛЕТО

✅ Заглади бръчките около ОЧИТЕ

✅ Премахни назолабиалните бръчки, пачият крак, гневната бръчка

✅ Подобри циркулацията на ЛИМФАТА и еластичността на КОЖАТА
✅ Увеличи обема на УСТНИТЕ
✅ Премахни ДВОЙНАТА БРАДИЧКА
✅ Стегни ШИЯТА и ДЕКОЛТЕТО
✅ Намести ЧЕЛЮСТТА

✅ Върни ВРЕМЕТО назад

✅ Възстанови структурата на МУСКУЛАТУРАТА

✅ ЛЕСЕН, НАТУРАЛЕН и БЕЗВРЕДЕН метод за подмладяване, регенерация и моделиране на ЛИЦЕТО

✅ Раздвижи КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ в лицето и снабди клетките му с нужното количество КИСЛОРОД

✅ Подмлади цялостно ЛИЦЕТО и КОЖАТА

✅ Активирай ЛИЦЕВАТА МУСКУЛАТУРА

✅ ЛИФТИНГ ЕФЕКТ като след пластична интервенция

Няма как да се спре времето отвън, ако не се погрижим за времето вътре в нас!

Ако сме наблюдални можем да видим как е преминал живота на човека само по чертите на лицето му. Провисналите скули и лицев контур показват, че е загубил пътя на душата си и живее чужд живот, гони чужди цели, носи чужди страхове. Падналия клепач, диопътра, торбичките, астигматизмът – показват, че има нещо в живота ни, което НЕ искаме да видим, НЕ искаме да признаем. Защо? Защото така ни е угодно. Гневната бръчка показва насъбран гняв, а в брадичката е вината и т.н. 

 

Дали първо ще се появи емоцията или първо ще е проблема на лицето, чисто физиологически няма значение, Тялото ще дава 24 часа сигнал на мозъка, спрямо мимиката ни и позицията на мускула какво да изпитваме. И ако имаме паднал клепач, то няма да видим болката или нуждата от промяна, но няма да видим и възможностите пред нас. Ще сме слепи за хубавото, за партньора (ако нямаме такъв), за възможност за работа или реализация и т.н. Ако шията е натегната ще чувстваме как някой ни задушава, и като че ли някой друг ни води, а ние нямам глас. Всичко ще е през трябва, а не през искам. А така ше трупаме гняв, който се събора в черния дроб. Лицето е огледало на всичко случващо се вътре в нас – душа и тяло. Ако например имаме пропаднал клепач, проблема физически може да е в ахилеса и падналия свод и обратното.

 

За това и този маратон и маратоните част 2 “Освобождаване на блокажите по цялата дължина на тялото” и част 3 “Връщане пулсацията на вътрешните органи в тялото” са взаимосвързани, защото ако не отблокираме тялото надолу, лицето отново ще пропадне. И обратното! Ако отблокираме тяло и органи, но не довършим лицето и черепа, ако има асиметрия в лицето, то тази асиметрия минава през цялото тяло. Тя ще рефлектира отново и отново върху тялото и стойката ни, а от там и на нашите емоции. По този начин циклим нон-стоп в правене на упражнения за корекция на стойка. Ако искаме това да спре, трябва да освободим цялото тяло – органи, структура, череп. В маратона, в рамките на 15 дни ще наместим и освободим блокажите в лицево-черепните кости, от което ще се освободи и самата психика. Ще спре напрежението в главата и ще помогне при мигрена, наличие на диоптър, астигматизъм.

БАЗОВ пакет

249 лв
  • Достъп до целият 15-дневен маратон
  • Поддържаща и мотивираща скрита група във Вайбър
  • Пълен достъп до всички техники и практики в маратона
Популярно

ВИП пакет

499 лв
  • Достъп до целият 15-дневен маратон
  • Поддържаща и мотивираща скрита група във Вайбър
  • Пълен достъп до всички техники и практики в маратона
  • 15-дневен личен чат с Емилия Белчева по време на маратона
  • Индивидулални препоръки от Емилия Белчева по време на маратона
Популярно

Допълнителна информация

Варианти

Базов пакет, Базов пакет на запис от предходното издание, ВИП пакет, Включи се и тествай само първите 3 дни на маратона

Абониране
Известявай ме за
guest
Inline Feedbacks
View all comments