Обучение “Хранителен режим” 18.04-19.04.2024г.

699.00лв.

Веднъж в годината!
18.04-19.04.2024г.

14:00-18:00ч.

*Обучението ще се проведе онлайн.

*Обучението ще се проведе след сформиране на група от минимум 15 души.

Достъп до записа на обучението: безсрочен

купи на изплащане
12 x 68.14 лв.
Категория:

Описание

Искаш ли да си част от нашето семейство 

и да се развиваме заедно!

Само веднъж в годината! 

 

Нашата мисия е да подобрим гените за идните поколения, да удължим живота на хората и да им помогнем да бъдат по-здрави, по-щастливи и по-добри. Искаме да ги събудим от унеса, в който живеят, да ги изкараме от рутините на ежедневието им и заученото им поведение. Чувството да видиш как те се усещат живи и се чувстват магически в собствената си кожата е прекрасно! В това обучение ще съчетаем психика, физика, дух и емоции. Като треньор преминал през десетки обучения като НЛП, констелации, личен коуч, хранителни режими, изправителна биомеханика, биорезонансна диагностика, психосоматика, арт терапии, емоционална интелигентност, чакри, енергийни практики и какво ли още не, сглобих пъзела и видях голямата картина. Създадох всяко едно от обученията с голяма любов, виждайки силата на трансформацията в хората. Това не са просто обучения, които може да се опишат с думи! ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЖИВЕЯТ!

 

Знам, че с това, което правим подобряваме гените на идните поколения и наистина вярвам, че заедно можем да го постигнем! 

Гузната съвест, чувство на вина, лошата комбинация и стериотипи са това, което ни пречат. В гените ни е заложено всичко, а новите технологии притъпяват сетивата ни. Забравили сме собствения си език. Този на НАШЕТО тялото. 

 

Аз вярвам, че всичко е в нашите ръце и че всеки може да бъде всичко. Аз искам да съм щастлива майка, красива и реализирана жена, обичана и боготворена съпруга, приятелка, лектор, треньор, писател. Да се чувствам жива, но преди всичко да бъда СЕБЕ СИ!

 

А ти?

Тялото е огледало на душата!

За обучението ще ти е нужно радиестезично махало, като има и много видове от сплави, камъни, кристали.

Време е да напишеш:

Абониране
Известявай ме за
guest
Inline Feedbacks
View all comments