Разпродажба!

Хомеопатия за изчистване на паразитите в организма

35.00лв.50.00лв.

Имаш ли постоянна умора? Отслабваш ли прекалено много или обратното, качваш килограми и не можеш да ги свалиш?

Спиш ли неспокойно? Имаш ли подут корем? А отоци и целулит?

Изчисти тялото си от паразитите, които те изяждат! Спри токсикацията в организма, дефицитите на полезни вещества и забавянето на метаболизма, породени от паразити в храносмилателната система. Позволи на тялото си да работи само за теб!

Хомеопатията се приема в рамките на 15 дни, по 3-5 пъти на ден.

*Приемът е нечетен брой топченца по нечетен брой пъти в деня.

Описание

Днес има много изследвания, за това как хората приютяват гостоприемници в тялото си (паразити, гъби, бактерии, протози), те се възползват от нашите ресурси без да искат разрешение. Паразитите се загнездват в храносмилателната ни система – панкреас, жлъчка, черен дроб и пречат на отделянето на важни за храносмилането ензими. Какво е храносмилателни ензими? Нещо като лакочистителя за лака, но в случая е за храната, която ядем. Ензимите помагат за нейното разграждане до вещества, които усвояваме. В панкреаса например се образуват инсулина и глюкогано ( два много важни хормона) + 4 ензима (2 за усвояване на протеини, един за мазнини и един за нишестета). Когато сме в дехидратация или имаме паразит в него, той не може да ги отдели в нужните дози. При мъжете, когато има възпаление в панкреаса, коремът им е много подут още от края на ребрата. Сякаш са глътнали топка и тя заплашва да избухне.

 

Когато имаме паразити в жлъчката тя не може да задържа коректно соковете идващи от черния дроб. Като едновременно се опитв да запечата натрапника в камък. А ако имаме паразит в жлъчните пътища те започват да се стесняват и сока от жлъчката не може да стигне до дванадесетопръсника (той е между края на стомага и началото на тънкото черво, там се смесват храната с всички ензими от черен дроб, жлъчка и панкреас). Ако там имаме паразит, той се възпалява и започва болка и парене между ребрата и пъпа в по-горната част. Ако имаме паразит в черния дроб той нарушава отделянето на ензими, детоксикационата функция на черния дроб, също така В черния дроб се разрушават остарелите кръвни клетки (еритроцити, левкоцити и тромбоцити) , а от там и качеството на кръвта се променя. Основните функции на черния дроб са: храносмилателна, метаболитна, терморегулаторна, резервоарна, детоксикираща и хемолитична. И всички те биват нарушени. Накратко черният дроб спомага за емулгирането, разграждането и резорбцията на мазнините от храната в червата, както и за резорбцията на мастно-разтворимите витамини (А, Е, D и К). Регулира метаболизма на белтъци, въглехидрати и мазнини. Черният дроб участва и в регулацията на обмяната и на минералите и електролитите в организма. Чрез многобройните си ензими, черният дроб обезврежда много токсини от храната и различните напитки, като по този начин предпазва организма от вредното им действие. Черният дроб е резервоар за кръв. В него се произвеждат различни белтъци и ензими, играещи основна роля в кръвосъсирването. И както вече виждаш, при наличие на паразит всичко това не функционира правилно. В тези органи живеят смукалници.

 

Ако имаме паразити в тънко и дебело черво, те първо пречат на леното преминаване на храносмилателната каша през тях. Така причиняват запек и задържане на фекалии. От там храната стои повече време в телата ни и започва силна вътрешна токсикация – умора и раздразнителност + глад и често неспокоен сън. Това се засилва от факта, че паразитите живеят в симбиоза с гъбите и бактериите. Едните правят света на другите по-добър и лесен. Те от своя страна карат храната да ферментира по-бързо и токсикацията се засилва. При ферментацията и тяхното взаимодействие се отделят газове (понякога се оригваме или пръцкаме), но не е задължително. Друг път просто сме си надути постоянно или след чаша вода дори. На второ място, паразитите правят пропускливи черва, така вещества, които нямат работа извън чревната лигавица я напускат и причиняват възпалителни процеси. Така действа и дори един пробиотик, който е полезен извън мястото си – червата. Остриците правят паник атаки и “хипер активни деца”, защото не спират да се движат и карат и гостоприемника си да се движи. 

 

И така ие спираме да усвояваме нашата храна, започваме да качваме килограми, да отичаме, да се чувстваме незадоволени и изтощени. Чудим се какво още да изядем, а проблемът не е в храната. Проблемът е в нейното усвояване. Забавя се перисталтиката. Започва токсикация на цялото тяло. Веднъж от веществата отделяни като невротоксини от натрапниците, втори път от застоялата храна в червата ни.

 

При паразити във влагалището като Trichomona vaginalis е налично леко зеленикаво течение. Те причиняват ранички невидими за простото око и възпаления, като се предават по полов път. Паразитие в устната кухина и трахеята възпаляват лигавицата, образуват секрети, лош дъх и желание за изхрачване. В очите – правят проблеми със зрението.  В белия дроб – причиняват продължителни кашлици, защото образуват слуз, но преди всичко и в полова зрялост, за да се изкашлят яйцата и да ги погълнем надолу към храносмилателният тракт. В уретрите причиняват често уриниране, а по кожата – акне. При наличие на паразити в дъвкателни мускули, прасец, околоребрени мускули – се стискат много силно зъби вечер. Но това е симптом на наличие и на много други паразити. Toxoplasma gondii причинява аборти и мутации в бебето, докато е вътре утробно. Toxocara canis причинява често бодежи в сърцето и полиферация на съединителната тъкан в сърцето.

 

И проблемът не спира до тук. Най-големият процент заболявания се причиняват на база гъби, бактерии и паразити в нашето тяло. Паразитите изяждат витамините от група В в огранизма ни.. От там започваме да качваме килограми, консумирайки сладко и въглехидрати. От липсата на В-комплекс ставаме изнервени, криви и недоволни. Не може да се наспиваме вечер, ставаме по-уморени и изтощени. Започва разпад на колагена, подут корем, неразположения, акне и много други.

 

Заболяване или заседнал начин на живот причиняват намаляване на имунитета. Подкисляване на организма от вредна храна и вода, както и лекарства, включително антибиотици, до които достигаме в случай на инфекции, често и с възпаление, което изобщо не ги изисква, също отслабват защитата на организма. Неправилното хранене е причина за дерегулация на бактериалната флора в червата.

 

Това са основните причини за прекомерното развитие на популацията от паразити. Същите фактори причиняват все по-чести микози, кандидоза и други инфекции – проблем, който вече е често срещан днес. Което ни излага на развитието на много по-сериозни заболявания. Всяка трета жена страда от течение или дискомфорт. Да не говорим за глада за сладко.

Освободи се от натрапниците!

Нека ти дам няколко примера. Паразитите сриват храносмилателната система. Ламблията живее в жлъчката и прави камъни там. Парагонимусите и Аскарисите живеят в белия дроб и съответно причиняватт кашлици, чести секрети. Остриците в червата водят до пропускливи черва. Паразитите могат да променят цялата среда в мястото или органа, където се намират. Те взимат контрол, за да може да се развиват, което от своя страна води до появата на гъби и бактерии, защото те живеят в симбиоза. Унищожавайки паразита, съответно и гъбите и бактериите намаляват.

 

Тялото има нужда от прочистване от паразити и техните метаболитни продукти- отделяните от тях силни токсини. Ефектите и ползите са видими и бързи, а тялото и психиката ни ги усещат много силно.

Осведомеността за здравето, оформена от тенденциите в медицината на ХХ век, ни накара да повярваме, че кучетата и котките, вероятно децата, са обезпаразитявани, а при възрастните паразитите обикновено не са проблем, сякаш трябва да сме техните добри домакини. Това обаче се променя. В момента Световната здравна организация вече е обявила за тревожно, че паразитите и червеите са една от най-честите причини за заболявания, които не са непряка заплаха за хората. Около 90 процента от световното население са техни носители, а до 80% от болестите имат етиологична връзка с тях. Превенцията на здравето през двадесет и първия век вече отделя много внимание на прочистването на тялото на нежеланите гости, на организмите, които ни паразитират, нарушават метаболитните ни процеси и ограбват клетките ни от хранителните вещества, от които се нуждаят: протеини, въглехидрати, микроелементи и витамини. В най-лошия случай, това ни подтиква към много сериозни болести!

Защо да поръчаш своята хомеопатия сега!

*Хомеопатичната терапия е информационно копие на противопаразитни програми, към които са добавени единствено ползите от противопаразитен препарат. По този начин са избегнати всички нежелани реакции и вреди от препарата, чрез информационното копиране.

 

*Хомеопатията е напълно безвредна.

 

*Ще направиш огромна услуга на здравето и организма си.

 

*Ще осигуриш по-здравословна среда за теб и любимите ти хора.

 

*По учебник е препоръчително да се започне с Хомеопатията за изчистване от паразити.  Но през практиката ми през годините виждам, че повечето клиенти имат много гъбични инфекции, които причиняват обложен език, подуване на корема, запек, метеоризъм, акне, газове, отоци по тялото, цистит, болезнен цикъл, целулит и тн., защото гъби, плесен и бактериите образуват много токсини, които са причина за появата на тези проблеми. Съветвам те ако имаш някое от изброените състояния или корема ти е много подут, задължително да започнеш от хомеопатията против гъбички и бактерии! Едно шишенце стига за 21 дни при прием 3 пъти по 5 крупинки. Пият се нечетен брой крупинки, нечетен брой дни. При повече килограми приемът на крупинките е по-голям, следователно може да се стигне до 11 крупинки. /Обикновено при мъжете/ На деца се дават три пъти по три крупинки.

 

*Хомеопатията се приема 15 минути преди или след хранене или прием на вода. 

 

*Ако крупинките се приемат с вода, тогава се разтварят в 1л. вода и течността се изпива в рамките на 2 часа! /Водата се кодира от крупинките и заряда е с продължителност 2 часа./

 

*Ако успоредно се пуска и биорезонас, то приема на крупинките трябва да е 1 час преди или след биорезонансните терапии, защото биорезонанса ще развали заряда на крупинките.

 

*Ако имаш интимен партньор, то хомеопатията при гъбички се приема задължително и от двама ви, като по време на приема и не трябва да има полови контакти и целувки, защото обмяната на течности и секрети по време на терапията с хомеопатия ще попречи унищожаването им и може да доведе до повторната им поява.

 

 

*Бременни жени могат да приемат хомеопатията при гъбички до 14 дни. Хомеопатията при паразити е забранена за бременни и кърмачки!

 

*Ако се появи главоболие или виене на свят, значи дозата на хомеопатията ти е по-силна и е нужно да я намалиш, защото убиваш повече патогени, отколкото организмът ти може да изхвърли.

 

*Хомеопатията задължително се съхранява в алуминиево фолио, за това и ние я изпращаме в такова и се държи поне на 1 метър от телефони, монитори, рутери и всякакви излъчващи устройства.

*Хомеопатията се приема в рамките на 15 дни, по 3-5 пъти на ден.

 

*Приемът е нечетен брой топченца по нечетен брой пъти в деня.

 

*Да не се приема от бременни и кърмачки!

 

*Не се препоръчва на деца до 18 годишна възраст!

 

*Да не се приемат алкохол, млечни и захарни продукти, както и бяло брашно и тестени продукти по време на терапията с продукта!

Допълнителна информация

Варианти

Терапия за двама, Терапия за един

Абониране
Известявай ме за
guest
Inline Feedbacks
View all comments