Стерилитет, Потентност и проблемно забременяване

Стерилитет, Потентност и проблемно забременяване

 SOS Искам бебе!!!

Най-прекрасното нещо, което може да ти случи, е да имаш малко ангелче в ръцете си, което да те гледа с големите си, пълни с доверие, безпомощност и обич очи.

Не знам дали обръщаш внимание на знаците и случващото се около теб, но аз – да. В моя мозък всичко е свързано. Представи си го като неврона мрежа от типа на тази:

Всяко събитие води към друго. Преди няколко дни щяхме да ходим към Черноморец с приятели на един капан. С Иво бяхме в колата и си говорехме за това как да е отворен толкова рано преди лятото е НЕВЪЗМОЖНО и в този момент минахме покрай билборд,  на който успях да прочета с големи букви ВЪЗМОЖНО. И капанът беше отворен.

На този принцип помня и имена. Всеки нов с името Мария, се свързва към първата Мария, която съм запомнила. И от там са Мария с усмивката, Мария с красивите очи, Мария със…. и така ги групирам.

През последните няколко месеца постоянно около мен има хора с репродуктивни проблеми, които ги решават! Не по стандартния начин. Чета книга за възпитанието на деца и в нея намирам написана глава по темата. Уча на семинар за хранене и в него се дискутира 15 минути по темата. И днес получих поредното доказателство. Преди седмица ми се обади по телефона една дама, решила репродуктивен проблем и искаща консултация с мен.

Днес се видяхме и толкова много ме зареди, че накрая ми се искаше аз да й платя, а не тя на мен.

Не искам да споменавам истинското й име, затова  нека я наречем Лидия.

Тя е имала 8 години проблеми със забременяването. Днес вече е в 4-тия месец на бременността си и всичко върви “по мед по масло”. Тя ми разказа през какво е преминала и какво е променила. Попаднала е на мое безплатно видео и оттам се е заинтригувала. След всички медицински интервенции без резултати е започнала сама да променя живота си. В разговора ни си записвах нещата, които е направила. И, ако се чудиш защо сега е била при мен, нека ти спестя време. Много от нещата, които е направила и намерила в различни източници е видяла в мои видеа и в книгите ми. Никога не съм ги приемала  по този начин, нито съм ги писала с тази цел. НО разказът й толкова ме зарадва и зареди, а възможността чрез елементарни корекции в начина ни на живот да имаме бебе… това е наистина вълшебно!!! Дори не съм си и мечтала да мога да помогна с това.

Днес много семейства страдат или от проблеми със зачеването, или им се раждат дечица с проблеми. Много от голяма част от майките вярват, че трябва да променят живота си след като родят. НО не е така!

Дали бебето ни ще е здраво зависи от яйцеклетката и сперматозоида, които ще участват в оплождането. Те се образуват за около 120 дни. Трябва да изчистим тялото си и да се погрижим за себе си поне 120 дни преди да забременеем. И, ако в тези дни правим нещо, което им вреди, дори и един път… то рискуваме здравето на бъдещото си съкровище.

Според Американската агенция за защита на потребителите, над 150 химикала, които използваме в домакинството и ежедневието си, са директно свързани със стерилитета. Преди година ти бях написала две статии:

  • една за вредните вещества с козметиките и препаратите
  • една за вредните вещества в храните

Има ги и в книгите ми, говорех за тях и в много от видеата, които снимах и качих в YouTube канала. Те директно променят ДНК, хормони, структури и какво ли още не в нашето тяло.

Основен виновник за проблемите, свързани със стерилитет или иначе казано – безплодие, са фталатите. Първоначално са използвани за подобряване на гъвкавостта на пластмасата. Днес се ползват на много места, като част от състава на съдове, в кремове и какво ли още не. Те причиняват ендокринни нарушения, инсулинова резистентност, астма, дихателни проблеми….

Затова и една от стъпките в борбата със стерилитета е да премахнем всичката пластмаса от бита си. Ако присъства, то да е само номер 5 – тя се ползва за изработката на сърдечни клапи и стави. И се смята за по-безобидна.

Но да не забравяме, че фталати има и в много кремове, шампоани, пасти за зъби и неща, които всички ползваме.

Премахваме също така и всички съдове с не залепващи покрития.  Преглеждаме и тенджерите, с какво съотношение хром:никел са.

Премахваме и SLS (сулфатите). След като вече 4 години не ползвам нищо с тях, ако се изкъпя с шампоан, имащ сулфати в състава си, кожата на главата ми се олющва за 24 часа. На Ива и Лия веднага им се обриват ръцете. А най-страшното е, че го има и в пастата за зъби за деца 0+, както и в повечето шампоани за бебета и кремчетата им.

Лидия е махнала и захарта, млечните, глутена, алкохола и цигарите.

Започнала е да готви без сосове, само чиста храна. Плодове, зеленчуци, меси, ядки, мазнини.

Мие ги с оцет, сол и вода. И дори е премахнала всички препрати за под, мие само с оцет и вода.

Увеличила приема на вода по 0,033 на свой килограм.

Яде сезонни плодове, български. Помниш ли за заряда? Как всичко губи своя заряд и ни трови, ако премине определено време? Това е нейния смисъл да яде така. Тя се зарежда.

Махнала е телефона от стаята си вечер и го изключва. Не го държи до себе си денем.

Когато започнах да водя SEMMA преди 6 години, имах една клиентка, която се занимаваше с добавки. Познавахме се още от преди, тя идваше в салона при мен. В един момент започна да се хвали как се занимава именно с двойки с репродуктвни проблеми. Обясняваше ми как с билки ги пречистват. Първо чистеха всички системи – черен дроб, бъбреци, храносмилателна система и т.н. А после ги зареждаха. И изведнъж хоп и БЕБЕ!!!! Изглеждаше ми супер логично.

През последните месеци обучения все срещах нещо от изредените по-горе в обученията. И си казвах: “Ами да, то е логично. С едното чистим, спираме да си вредим и започваме да зареждаме“. И днес, след часа на Лидия стоя и си мисля. Мозъкът ми не го побира. Затова ми е начин на живот от над 10 години. За мен е нормално, логично и натурално. Не ми изглежда да е нещо ново, лечебно и сложно. Как такива елементарни неща могат да подобрят живота ни толкова много!!!

И днес се чувствам още по-горда, че мога да помогна с книгите и лекциите за бременни за това как да имаме най-голямото съкровище в живота си – БЕБЕ!!!

Подобни статии