Разпродажба!

Едногодишен абонамент “ПО ПЪТЯ НА ДУШАТА”

Original price was: 1172.00лв..Current price is: 699.00лв..

Гарантирани резултати, пълна и цялостна трансформация само за 5 месеца! Достъп до 8 курса!

Постигни баланса и лекотата, за които винаги си мечтала, защото го заслужаваш!

Най-силните и работещи техники и практики за цялостна трансформация!

*Всеки закупил абонамента ще има достъп и до базовите пакети на стартиращите онлайн маратони включени в него по време на абонамента. Достъпът не важи за новите, неизлъчвани до момента маратони и курсове, но за тях всеки закупил абонамента ще получи код с 50% намаление от редовната цена на базовия пакет или курс.

купи на изплащане
12 x 68.14 лв.
Категория:

Описание

От много време насам обмислям в сайта да включим няколко абонаментни плана, в които да съчетая маратоните, курсовете и лекциите, които аз самата използвам в ежедневието си, за да поддържам тялото, лицето и психиката си балансирани и в хармония. Тези абонаменти вече са факт и са разделени на категории. Представям ти четвъртия от тях – Едногодишен абонамент “ПО ПЪТЯ НА ДУШАТА”. 

 

Препоръчвам ти да следваш стъпките както са описани в продукта и да минеш през курсовете по начина, по който съм ги дала за петте месеца, за да имаш максимален ефект и уникално добра трансформация!

Месец 1!

Маратонът по остеопатия е насочен към освобождаване на блокажите в мускулите, скелета, ставите, сухожилията и съединителната тъкан в тялото. Ще преминем през целия скелет и ще отблокираме тялото. Ще освободим пространство, за да може буквало по-лесно да материализираме и нещата във физическия свят. Когато гръбнакът е прав и когато имаме пространство вътре в себе си, ние засилваме жизнената енергия, която циркулира в нашето тяло. Когато отворим пространство, отваряме и чакрите си. Ако имаме блокирана чакра, то органите в тази зона страдат и се развиват различни заболявания. Така например Хашимото, е блокаж в гърлената чакра. Проблемите със забременяване са блокаж на ниво втора чакра и т.н. Колкото повече кухините и диафрагмите са отворени в нашето тяло /пиша диафрагмите, защото нямаме една, имаме много/, толкова повече генерираме енергия. Колкото повече отблокираме съединителната тъкан, толкова по-гъвкави и адаптивни в живота ставаме ние самите. И не на последно място – гръбнакът отговаря за това как работят нашите органи, а от зависи нашето здраве, килограми и визия.

 

В маратона “Господар на тялото и емоциите си” разглеждаме над 50 теми. Той дава вътрешни отговори и осъзнавания. Насочен е към разбирането на себе си и другите. Мислите, думите, историите, които разказваме за себе си определят нашата реалност. В този маратон съчетаваме лесни трикове за контрол над подсъзнанието с мандала терапия, констелации с ясни отговори, влиянието на цветовете над нас самите и нашите близки, езиците на любовта, как да сменим фокуса там, където имаме нужда да бъде, а не там където си мислим, че трябва да бъде. Ти имаш три тела – емоционално, ментално и физическо. Ако едно от тях не е задоволено или е слабо, то всички други страдат. Килограмите, умората, липсата на желание за секс, криенето под широки дрехи, неувереността, здравословните проблеми… всичко е свързано. И за всичко си има причина, било то реална в момента или на подсъзнателно ниво. От теб зависи дали и как ще приемеш дадени ситуации и травми от миналото. Обичам да казвам, че нашата реакция прави ситуацията, такава каквато е. Много е важното да се разбереш. Да разбереш от какво имаш нужда, а не какво искаш! Така ще знаеш защо правиш определени неща, ще разбереш реакциите си. От теб зависят светогледа ти и отношенията ти с другите. 

Месец 2!

От лекцията за дома ще се научиш как да изчистиш старите енергии в дома, офиса и личното си пространство, и как да ги заредиш с вибрацията, от която ти имаш нужда! Нашите домове изразавят нашето вътрешно състояние. Може би е по-правилно да кажа, нашето лично пространство – офиса, кабинета ни, стаята ни, дома ни… Те показват какво се случва в душата ни. Всеки един разхвърлян сектор отговаря за сфера от живота ни. Например ако в зоната на любовта сложим кактус, до няколко часа ще се скараме с партньора си или с някой близък. Ако сложим пера или символи на въздуха в мястото отговарящо за нашите финанси, то ще ги губим и харчим през пръсти, а после ще се чудим защо не ги задържаме. Също така, когато сме в разхвърляния си апартмент, когато пазим много стари неща и дори когато апартамента е супер подреден, но неправилно.. той отразява хауса вътре в нас, нашите блокажи, нашите стари травми и единственото, което виждаме е хаоса вътре в нас. Това е курс, който помогна на хиляди да подредят себе си и да си създадат райско кътче, в което да се прибират всеки ден.

 

 

Лекция “Психология” е моята гордост, през нея преминаха хиляди дами и обратната връзка е УАУ! Чрез нея ще научиш психологичната причина за заболяванията, наднормените килограми, изкривяванията и тн., ще засилиш връзката тяло – психика, ще направим няколко медитации и преработка на вътрешното дете, вътрешния възрастен, миналото, настояще и бъдещето, ще пребориш страховете + още няколко много трансформиращи практики. Тази лекция буквално се изживява.

Тялото има силата да се регенерира и подмладява, единственият, който му пречи да осъществи това сме ние самите. Всяка клетка в нас е готова да се жертва за благото на цялото, за нашето лично благо, за да може да изживеем мечтите скрити в сърцето ни и пътя на душата си. Тя няма да ни изкритикува, защо пием, защо пушим, защо не сме си легнали навреме, защо работим до късно или стоим и гледаме онзи филм до 1ч. през нощта. Тя просто ще отдаде цялата си енергия на друга клетка, ще се самоизяде или ще предпочете да се капсулова, за да убие натрапник скрит в нея, но няма да застраши цялото. Сърцето ни тупка 24 часа без да попита за почивка, белият ни дроб работи денонощно, за да може да останем живи и да следваме мечтите си. Какво е красотата? Това е синхрона да вървим по пътя на душата си и да изпълним мисията си в този живот. За някой това  да бъдат майки и бащи, за други да помогнат на някой да осъзнае нещо, за трети да се научат да получават, а може би просто да се насладят на живота… Всеки има път и ако вървим по него, тялото ни го показва. Какъв е твоят път? Следваш ли го? Някой беше казал: „Ако не запълниш графика си с твоите мечти, ще следваш нечии чужди.“ В този маратон ще откриеш своя път, този на душата ти.

 

Не вярвам че има човек, който да не е чувал за патентования от мен масаж с топки. Вода и обучения по тази методика, а конкретно в “Пребори страховете” съм включила тайна надграждаща техника. Работейки на физично ниво, ние освобождаваме емоциите и блокажите затворени в тази зона и отваряме потока. А на каквато вибрация вибрираме ние, това привличаме в живота си. Колкото по-малко блокажи имаме, толкова по-бързо материализираме собствените си желания.

Месец 4!

Препоръчвам ти през четвъртия месец да направиш маратона Живот във Вълшебство” – Създай своята приказка.

След като си постигнала супер добри резултати за три месеца, в четвъртия месец ще включим и магичния маратон “Живот във вълшебство”, като продължаваш и с масажа “Пребори страховете”. Правиш ги заедно. Какво лично аз постигнах с методиките, които ще ти споделя в този маратон, надграждане на маратона “Господар на тялото и емоциите си” – победих много проблеми и болести, ходя, тичам и имам свободата да се движа, а ми бяха казали, че това никога няма да стане. Имам две прекрасни деца, които ме избраха да бъда тяхна майка и живея с любовта на живота си над 18 години. Сбъднах мечтата си да водя констелации и семинари  в Лондон  и на о. Бали /02.2024г. пак ще го напрявя/, да говоря на живо за постиженията си пред над 3 000 души, а през 2024г. ще имам събитие в Зала 1 на НДК с над 5 000 души. Написах 6 книги, повечето от които бестселъри. Патентовах собствен спорт, методика за масаж и методика за стягане на лицевия контур, а в този маратон имам и 2 лекции на тема пари и изобилие, и как да ги привлечем в живота си. Имах честта да вода рамо до рамо с Наталия Кобилкина, Марк Де Турк и още много успели личности и постигнах финансова свобода и създаденото от мен да работи така, че аз да мога да почивам по 3 – 6 месеца, без да има нужда от моето присъствие. Ако трябва да го обобщя в едно изречение – живея живота на мечтите си и имам свободата да бъда това, което искам! Готова ли си да ти помогна да направиш същото за теб?

Месец 5!

Препоръчвам ти през петия месец да минеш през 7-дневния полумаратон: Карта на желанията.

В маратона “Карта на желанията” в рамките на 7 дни ще преработиш страховете си, ще откриеш ИСТИНСКИТЕ си копнежи и желания родени в сърцето и душата ти, а след това ще ги сбъднеш! Това е маратон именно за посяване и сбъдване на желания и от опит ти казвам- РАБОТИ МНОГО БЪРЗО!

Лична препоръка от мен! Ако искаш да надградиш получените резултати или да ги засилиш тройно, искрено ти препоръчвам след петия месец да си вземеш и уебинарите Спри емоционалния си глад: “Пътуване към свободата” и “ЕГОто и маските, които носи” – част 1 “Опитоми страховете и сенчестите аспекти” и част 2 “Най-бързите начини да сринеш една връзка”.

Подари си едногодишен абонамент защото го заслужаваш!

Абониране
Известявай ме за
guest
Inline Feedbacks
View all comments