Хиалуронова киселина Majida 30мл.

49.00лв.166.00лв.

Ако имаш суха, изтъняла кожа без блясък, която е склонна към образуването на бръчки, фини линии и пигментация

Ако имаш косопад, сухи и напукани пети, суха кожа по ръцете и лактите, в зоната на прасеца или по тялото си, то определено имаш нужда от тази хиалуронова киселина!

Дълбоко съживява кожата чрез стимулиране обновяването на епидермиса. Идеално решение за кожа, на която й липсва здравина и еластичност или е започнал процес на стареене.

Не предизвиква алергии!

*Всеки закупил продукта през сайта ще получи ПОДАРЪК в профила си – курс с масаж, за по-силен ефект!

30мл.

Код: 0063 Категория:

Описание

Обичам работещи продукти, карат ме да се чувствам доволна, че ги имам под ръка и мога да си реша даден проблем. С този продукт се срещнах лятото на 2023 г. Бях при моята маникюристка и до мен правеха педикюр на дама с МНОГО напукани пети, вече се виждаха резките в кожата и силните нацепвания. Тогава тя й предложи да й направят терапия с хиалурон. Като бивш козметик тази дума буди интерес в мен. Терапията включваше нанасяне на този хиалурон с масло и втриване с пила (може и със загряване или червена лампа). След 3 минути нямаше и следа от нацепената кожа и раните по петите на клиентката. А аз бях зяпнала от учудване. Започнах да разпитвам какво е това и защо работи така силно? Обясниха ми, че е разработен от българка с помощта на един професор и е двуфазна хиалуронова киселина, която съдържа два вида молекули – малка и голяма (високомолекулярна и нискомолекулярна киселина). И как каквото и да намажеш с нея ще попие в голяма дълбочина. 

 

После се запознах с дамата, която го създава. Обясни ми, че производството е изнесено извън страната към марка, с която тя самата работи като маникюристка. Разказа ми за прекрасни резултати, които е видяла на свои приятели. Така например тя самата е спряла проблема с косопада и кожни проблеми по лицето с този продукт. Втривала е в скалпа след баня, използвала го е като крем или добавка към друг продукт и кожата й вече е спокойна. Аз си взех едно шишенце и започнах да го използвам с електростимулацията ми Face Changer и останах очарована от промяната в лицата на мен и клиентите ни. Миналата седмица преди да поискам да ми изпрати бройки за нашия офис и да го споделя с вас я попитах:

– Защо е толкова ниска цената? 49 лв. за 30 мл. хиалурон… е нищо?

– Защото не знаехме, че ще има такъв ефект. Създадохме го, за да ми помага в педикюра и да подобря услугите. После видяхме силата му.

 

И така аз отново намерих нещо, което ми харесва и съм много горда, че е измислено от българи! Аз самата към днешна дата го втривам по тялото си с арганово масло. В корените на косата след баня и по дължината на косата си. Мажа го смесено с масло по ръцете на децата (защото кожичките им се цепят, когато е студено и стават ранички), по колената и лактите, когато играят и кожата там стане по-твърда. Смесвам арганово или друго масло, колаген Платинум или хиалурон концентрат и втривам в кожата. А ефекта ме очарова! 

 

Хиалуроновата киселина е от решаващо значение за поддържането на хидратацията на кожата! Сухата и дехидратирана кожа не само може да бъде осеяна с линии, бръчки и пигментация, но и е много склонна към появата на нови такива. Благодарение на хиалуроновата киселина кожата се справя с външните влияния и увеличава тонуса и мекотата си. Около 50% от цялата хиалуроновата киселина, която тялото ни съдържа, е концентрирана в кожата. 30% от запаса, с който разполагаме, се износва ежедневно и се нуждае от регенерация. Ако имаш суха, изтъняла кожа без блясък, която е склонна към образуването на бръчки и фини линии, то определено имаш дефицит на хиалуронова киселина.

Хиалуронова киселина Majida с концентрация 0,5% е микс между високомолекулярна и нискомолекулярна киселина. Тази хиалуронова киселина е естествен продукт за твоята кожа, който не предизвиква никакви алергии.

 

Ако хиалурона се сипе в крем за лице/тяло, трябва да се има предвид, че действието на хиалурона е 12 часа.

 

Може да се комбинира с абсолютно всички продукти – олио, крем, мус, скраб и др., но след смесване, полученият примес трябва да се използва веднага.

 

Може да се използва и самостоятелно. При косопад се втрива всеки ден в скалпа и след три седмици косопада спира и косата става по-плътна.

 

Нискомолеколярната киселина прониква в дълбокия слой на кожата, където стимулира собственото производство на хиалуронова киселина и хидратира там, където е необходим, като едновременно подхранва и придава лифтинг ефект. Ако е смесен с друг продукт, помага за проникването на другия продукт. Задържа вода в кожата. (Тук подчертавам да четете етикетите на продуктите, с които го втривате, защото ако е чист продуктът ефектът ще е прекрасен в дългосрочен план. Ако съдържа химия, то втривате и химията в дълбочина!!!)

 

Високомолекулярната киселина остава и подхранва горните слоеве на кожата, като създава предпазен филм, защото има силно защитно действие, благодарение на което блокира загубата на вода от повърхността на кожата, като предотвратява дехидратацията. Кожата остава гладка и хидратирана. Тук искрено ти препоръчвам продукта ако имаш суха и дехидратирана кожа!

В маникюра хидратира и заглажда сухата кожа на пръстите, като подпомага регенерацията при състояния на дерматити и алергии.

 

Може да се използва и при педикюр като проводник на другите продукти и хидратация на всички слоеве на кожата. Запечатва кожата след използването на шлайфшапки или дискове за педикюр, както и при загряване или терапия с червена светлина. Може да се използва и в СПА терапия – нанасяме я с масло и слагаме загряващи чорапки. (Като последното може да го направим и у дома.)

 

Овлажнява кожата на стъпалата и затваря пукнатини в нея. Дълбоките пукнатини на петите намаляват и изчезват с времето.

Състав – чиста хиалуронова киселина без никакви добавки.

Допълнителна информация

Варианти

Хиалуронова киселина Majida 30мл., Хиалуронова киселина Majida 30мл. + Ампула серум MESOECM 5мл., Хиалуронова киселина Majida 30мл. + Био арганово олио 50мл., Хиалуронова киселина Majida 30мл. + Колаген PLATINUM 50мл.

Абониране
Известявай ме за
guest
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Деница Василева
Деница Василева
9 months ago

Реших да го купя, понеже много рядко намирам чист продукт като този, а в случаите, когато намеря или е безумно скъп или е в много малки количества. Доверих се да го слагам в скалпа… за около 1 седмица косопада намаля… магия 🙂