Клетъчен масаж и раздвижване на лимфа за 7 минути

38.00лв.

Стрес, дълго седене, нервност. Можеш бързо да им повлияеш с кратка и дълбока грижа чрез масаж на клетките си.

Раздвижи лимфата! Приятно и бързо успокоение за целия организъм, носещ прилив на щастие и лекота.

*Превъртанията не са подходящи при бременност!

Достъп до курса: 3 месеца

Описание

Лимфната система е важна част от общата имунна система на човешкото тяло. Тя играе ключова роля в пречистването на тъканната течност и борбата с инфекции. Лимфата и кръвта са като голями реки. Краят е в началото им. Където има блокаж става бент! Какво се случва около бента? Натрупваме! Тъканта не се храни, не се чисти. Целулитът е затлачване. Целулитът е складиране. Целулитът е атрофия на тъканта от притискане и лоша циркулация. Пълните хора идват и ми казват: „Аз не усещам“. Мазнината притиска нервните окончания, рецепторите за допир, за топлина и студ не работят. Когато лимфата ни е затлачена, сами си причиняваме предпоставки за възпалителни процеси.
 
Това е кратък 7 минутен курс за това как сами да си направим клетъчен масаж и да раздвижим лимфата и е записан от брат ми, защото както запознатите с мен и хората, били в мои курсове и маратони знаят, кратките видеа не са моя метод на обяснение и показване.

До какво може да доведе застоя на лимфата

  • Инфекции: Застой на лимфата може да увеличи риска от инфекции, тъй като лимфната система не може ефективно да филтрира и борави с микробите.

  • Хроничен оток: Продължителният застой на лимфата може да доведе до хроничен оток на засегнатите области.

  • Функционални проблеми: Отокът и дискомфортът могат да доведат до ограничена подвижност и влошаване на качеството на живот.

  • Целулит: Без значение дали сме слаби или имаме повече килограми, ако лимфата ни не функционира правилно, това ще доведе до появата на отоци и целулит.

  • Слаб имунитет: Колкото повече се движи лимфата, толкова повече тя възпрепятства замърсяването на тялото и появата на различни болестни състояния.
  • Подпухвания около очите или по различни части на тялото, тежест в краката и ръцете.
  • Лош цялостен вид на кожата.

Чрез тази техника ще изтеглиш всички токсини от кожата, ще я наситиш с кислород и полезни микроелементи. Ще дренираш тъканите, ще освободиш блокажите и ще позволиш на лимфата свободно да се движи. Ще повлияеш тъканите в дълбочина, ще стартираш процесите на регенерация и ще стимулираш обменните процеси, а резултатите ще са видими. Приятно и бързо успокоение за целия организъм, носещ прилив на щастие и лекота.

Абониране
Известявай ме за
guest
Inline Feedbacks
View all comments