Как да се предпазим от рак

   КАКВА Е ПРЕВЕНЦИЯТА СРЕЩУ РАК ? 

Всички живи същества на планетата са с отрицателен електрически заряд . Всяка жива тревичка и растение, дори малките ручейчета и изворчета  са с минус – 450 заряд. Човешкото тяло е с -70.  Всеки ден тялото ни бива нападано от хиляди свободни радикали, едни приемаме с храната (вода плодове,зеленчуци  ,месо, таблетки ), други – през кожата (вода  ,синтетика от дрехите , кремове и мазила ), трети – през въздуха, който дишаме ( газови изпарения и други).

Какво всъщност са свободните радикали
Чували сте в час по химия за катионите  и анионите . Катионите без другарче са свободните радикали, които хаотично се блъскат във всичко, търсейки своята противоположност, за да изпаднат в покой. Представете си някой, който да ви блъска постоянно и да не ви оставя да се концентрирате върху работата си! 90% от вашата енергия ще бъде изцяло съсредоточена как да го избегнете, успокоите или блокирате. 

На кой всъщност пречат свободните радикали? На нашите клетки.

Представете сиедно балонче, а в него – още две. Големият балон е вашата клетка с мембрана, пазеща го отвън навътре и обратно.Едното малко балонче са митохондриите – завода за енергия. Второто малко балонче е нашето ДНК. А между всичко това има стотици плюсчета, които блъскат хаотично всичко по пътя си като препила футболна тълпа, търсеща да си го изкара на някой.    Блъскат се в стените, драскат и чупят, взривяват важни неща в завода и енергията, произвеждана там, не стига. Правят се отсечки за борба с тълпата, а енергията, нужна за поддържане на щитовете (имунната система), войската (белите кръвни телца), тази отговаряща за генераторите, горивото, въздуха и всички други системи, пада на 50 %. Целият кораб има опасност да потъне. 
Изведнъж един от СВОБОДНИТЕ РАДИКАЛИ намира пролука и успява да влезе в командния пулт (ДНК). Сменя светлините от червени на сини и воала – клетка с ново ДНК. Датчиците на кораба отчитат нарушител, капсуловат клетката и я изхвърлят навън. И така една клетка, която можеше да живее например 2 години, умира за 2 дни.

Тялото започва да се самоунищожава и е налице РАК. Ако отделителната и лимфната система не функционират добре, това се разпространява и започват отсечки.

Как да си набавим достатъчно АНИОНИ , за да неутрализираме свободните радикали?

Много е просто. Като ядем повече сурова храна! ЗАЩО? 

В природата няма нищо случайно. Плодовете  и  зеленчуците узряват, падат на земята и след 2 дни вече са изгнили, за да нахранят почвата. Те или ще бъдат изядени, или ще бъдат тор за нови плодове. От откъсването им до 48 часа след това, от -450 заряд всичко започва да губи малко по малко отрицателните си частици и придобива положителни (от живо, става мъртво). Единствено хората консумираме мъртва храна.  Всичко друго убива, за да го изяде веднага. След всяка термична обработка, храната губи отрицателния си заряд . Всяка печена ядка е канцерогенно топченце Всяка НЕ накисната ядка е инхибитор, спиращ отделянето на твоите хормони (растеж, развитие, щастие). Животните пият вода от извори и поточета със заряд в природата -450, ние пием бутилирана или от чешмата с + 250 заряд. И вместо да презареждаме, ние се изтощаваме още повече. 

Най – много енергия в живота ни тялото губи в обработка на вода и храна. Затова е много важно да ядем малко количество с голямо качество.

Тук идва и първоизточника на вегетарианството.

Първите вегетарианци са били суровоядците. Неслучайно има хиляди излекувани от рак,  които са махнали от менюто си захар, бяло брашно, пастьоризирани млечни продукти , бялата обработена сол . Всичкият джънк фууд съдържа именно тези неща.  Но като четем такива истории, реакцията най-често е: „Леле, това е чудо“ или „Имал е късмет“, „Господ го обича и е чул молитвите му“.... и куп други подобни.  Сурова храна означава много свободни аниони (отрицателен заряд), който ни държи живи! Всички сме чували или чели легендите за Атлантида и живия кристал, който ги държи живи!  Живият кристал е отрицателния заряд, който ни държи като батерийки на четири чертички.

Всеки сам избира как и колко да живее! Всеки сам избира за какво да даде вниманието си, парите си, времето си, енергията си ! Яж шепа стойност, а не количество!    Вече имам много написани статии за това как да направим храната си с много АНИОНИ и да намалим приема на КАТИОНИ. Просто прочети 

И всеки път, преди да изядеш нещо, се замисли:

Какво ми дава това нещо? Дали няма да ми вземе повече, отколкото ще ми даде?

Ема

Подобни статии